16/06/2024 - 17:37
Més

  Un cap de setmana ple de treball i podiums per al Club Deportivo Ontinyent gimnàstica rítmica

  Altres notícies

  Aquest passat dissabte el CDO esva traslladar fins a la ciutat d’Almussafes per a competir en la fase autonòmica del campionat nacional base individual en el qual competiren en la categoria Benjamí amb exercici de mans lliures Neus Torrent; en la categoria Juvenil i amb exercici de maces Alba Mª Soler, junt a Maria Senabre que amb un excel·lent exercici, ha aconseguit pujar a podium en un tercer lloc, i Sara Tolsá que no va aconseguir pujar a podium per unes xicotetes erros, però aconsegueix classificar-se per al nacional.

  El club també presentava 2 conjunts per a la copa base. El conjunt Aleví amb un exercici de 5 cordes es proclamen subcampiones autonòmiques. El conjunt Cadet amb un exercici de 3 cèrcols i 2 pilotes es classifica en un cinquè lloc. Maria Senabre, Sara Tolsa i els dos conjunts aconsegueixen classificar-se per al campionat d’Espanya que se celebrarà del 18 al 22 d’abril en el palau multiusos de Guadalajara.

  El CDO tornará a la seu d’Almussafes per a passar el control copa Espanya GR amb el conjunt sènior format per 5 parelles de maces. Control on van participar els clubs Esportiu lledo (Castelló) Club Sant Vicent (Alacant) Club Llíria (València) Club Benifaió (València) Club Deportivo Ontinyent (València) En aquest control cada club passa el seu exercici i és valorat per unes jutges de tota la comunitat i es decideix que club participarà en la copa Espanya representant la comunitat Valenciana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -