23/07/2024 - 11:43
Més

  Orlando Ortega classificat per al Campionat d’Europa Roma 2024

  Altres notícies

  La gran notícia de la setmana per al CAVAOntinyent-Stocklogistic és la convocatòria d’Orlando Ortega per a participar al Campionat d’Europa que es celebrarà a Roma del 7 al 12 de juny. Després d’aconseguir un temps de 13”50 aquesta temporada en els 110 metres tanques, Ortega ha obtingut el suficient rànquing per ser seleccionat per a l’europeu. Aquesta convocatòria compleix un dels objectius marcats a principi de temporada i és un pas més en l’intent d’aconseguir la mínima i la classificació olímpica per a París 2024. Orlando competirà en les eliminatòries divendres dia 7 pel matí, mentre que les semifinals i la final estan previstes per a dissabte dia 8.

  A més del gran èxit d’Orlando Ortega, els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic han destacat al campionat provincial sub18 que es va disputar a València el passat cap de setmana. Els participants van aconseguir un total de set medalles i diverses marques personals:

  • Als 200 metres llisos, César Mira va acabar tercer amb un temps de 23”16.
  • Jaume Micó va aconseguir ser segon als 400 metres llisos amb 52”63 i en salt d’alçada amb 1’75 metres, en ambdós casos marques personals.
  • Als 3000 metres llisos, Dani Sanchis va obtenir el primer lloc amb 8’59”10, seguit per Manel Vañó en tercera posició amb 9’03”90. Ambdós comptaren amb Ferran Reig com a llebre, però el fort vent va dificultar la prova, impedint-los aconseguir la mínima per al campionat d’Espanya.
  • Neus Asensio va millorar la seua marca als 400 metres femenins amb un temps de 1’02”37, aconseguint el tercer lloc.
  • Jocelyn Agredo va aconseguir el setè lloc als 400 metres tanques amb 1’12”76.

  Aquestes actuacions ressalten el gran nivell de competència i la dedicació dels atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic, confirmant l’excel·lència esportiva d’Ontinyent i la Vall d’Albaida en l’atletisme.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -