23/07/2024 - 9:34
Més

  Tres pòdiums per a l’Escola del Triatló Ontinyent al Triatló d’Alaquàs

  Altres notícies

  Aquest cap de setmana ha sigut molt fructífer per als esportistes de l’Escola del Triatló Ontinyent. Els joves atletes del club han participat en el I Triatló Escolar de la Vila a Alaquàs, una competició integrada en el calendari dels Jocs Esportius organitzats per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, Ontinyent ha comptat amb una representació notable en totes les categories, amb un total de 20 esportistes que han competint en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví i benjamí.

  Resultats destacats a Alaquàs

  Entre els èxits més destacats de la jornada, Laia Minguet ha sigut la primera classificada en la categoria cadet, mentre que Carles Gironés ha aconseguit la segona posició en alevins i Marc Sanz ha finalitzat tercer en la categoria juvenil. Aquestes posicions demostren l’alt nivell de preparació i dedicació dels joves esportistes ontinyentins.

  Triatló de València – Platja de la Malva-Rosa

  El diumenge també va ser un dia intens per als adults del Club Triatló Ontinyent. L’equip es va desplaçar fins a la capital valenciana per a disputar el segon triatló de la Lliga de Clubs Caixa Popular, celebrat a la platja de la Malva-Rosa. L’equip masculí va estar format per Antonio Tortosa, Pierre Rueche, Enrique Torras, Josep Vañó, Quique Campos, Sergio Revert, Pau Minguet, Jordi López, Ramón Pla, Miguel Ángel Penadés i Borja Revert.

  Pel que fa a les dones, el combinat femení va comptar amb la participació de Neus Baldó, Ana Maria Candrea, Yolanda Valdés, Joana de Llago, Eva María Gandia i Pilar Coll.

  Classificacions de l’equip

  Els resultats obtinguts a València han permés als equips aconseguir bones posicions en les seues respectives categories. Els xics es col·loquen en la catorzena posició de la Primera Divisió Masculina, mentre que les xiques han millorat la seua classificació, passant del desé al vuité lloc en la Primera Divisió Femenina.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -