21/07/2024 - 0:17
Més

  Ontinyent podria acollir un campus formatiu de l’escola del Futbol Club Barcelona

  Altres notícies

  • L’exfutbolista internacional Julio Alberto Moreno visita la ciutat per conèixer de primera mà les possibilitats de les instal·lacions esportives

  L’exfutbolista Julio Alberto Moreno ha visitat aquest matí el poliesportiu municipal d’Ontinyent per tal de comprovar l’estat de les instal·lacions de cara a la possible realització d’un campus de l’escola del Futbol Club Barcelona (FCBEscola) a la ciutat. Julio Alberto, qui va militar entre 1977 i 1991 a l’Atlético de Madrid i FC Barcelona, sent 34 voltes internacional per la selecció espanyola de futbol, acudia a Ontinyent en qualitat de director adjunt de la FCB Escola, acompanyat pel tècnic del campus Carles Martorell.

  El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, els guiava al seu recorregut tant pel poliesportiu com per altres indrets de la ciutat, per tal que replegaren la màxima informació de cara a estudiar la possibilitat de la realització d’aquest campus formatiu, que en el cas de fer-se tindria lloc als mesos de juny o juliol, adreçat a xiquets i joves d’entre 6 i 15 anys. Una volta finalitzat el recorregut, Julio Alberto realitzava una visita informal a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, amb qui departia al voltant del projecte.

  Pepe Pla explicava que esta visita és fruit del treball conjunt de la regidoria d’esports amb la Penya Barcelonista d’Ontinyent i la Fundació Esport Base Ontinyent, entitats a les quals el regidor agraïa el seu interès pel foment de la pràctica esportiva entre els joves “amb una iniciativa que encaixa perfectament dins la política de foment de l’esport base que estem treballant des de la regidoria d’esports”. Pla apuntava que la consecució d’aquest pla no està tancada ni serà fàcil, ja que aquest campus està molt sol·licitat arreu del món, com demostra que ja s’ha realitzat a ciutats com ara Miami, Londres, Yokohama, Osaka o Roma, “però anem a fer tot el possible per tal que els joves d’Ontinyent i La Vall d’Albaida gaudisquen d’aquesta activitat”, subratlla el regidor d’esports.

  Els FCB Camp són responsabilitat de la Direcció de l’FCBEscola, que aporta els tècnics, el programa de treball i marca les directrius d’aquests esdeveniments. Els FCB Camp se centren en la formació de joves futbolistes en etapa formativa, i entre els seus objectius estan facilitar l’aprenentatge dels conceptes tècnics i tàctics del futbol d’acord amb els mètodes de treball utilitzats pel planter del Barça; participar en activitats paral·leles formatives, lúdiques i recreatives; donar a conèixer els beneficis de la pràctica esportiva, i fomentar la convivència entre xiquets i xiquetes en edats de formació de diferents procedències, cultures i inquietuds.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -