23/07/2024 - 10:52
Més

  Ontinyent acull de nou les finals del Campionat d’hivern de raspall de la Mancomunitat

  Altres notícies

  Ontinyent repetirà l’experiència de l’any passat i serà l’amfitrió de les finals del 14é Campionat d’hivern de raspall de la Mancomunitat. La capital de la Vall d’Albaida acollirà les partides que proclamaran els vencedors de les 10 categories els dies 4 i 11 de febrer. Unes finals que «gràcies a la participació de 350 jugadors de quatre comarques prometen ser de nivell, de segur que són molt disputades i vistoses per als espectadors» en opinió del president de la Mancomunitat i alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, que anima el públic de la comarca a assistir a l’esdeveniment.

  Les semifinals van començar el passat cap de setmana i es coneixen ja dues de les finals: la que enfrontarà en infantils A l’equip conjunt d’Alcàntera i Càrcer, únic representat de la Ribera, amb Genovés B; i la d’alevins B, entre Genovés A i Moixent A. A més d’infantils A, dissabte 4 de febrer, es disputaran les semifinals d’infantils B, benjamins i 4a i 3a absoluta. Per al dissabte següent quedaran les d’alevins A i B, cadets, 2a i 1a categoria i el lliurament dels trofeus.

  En la categoria reina hi haurà un equip de la Vall d’Albaida segur ja que Castelló de Rugat i Bèlgida disputen una de les semifinals revivint així la darrera final del campionat d’estiu. L’altra plaça serà per a Genovés o Llocnou d’En Fenollet. En 2a també, ja que els equips A i B d’Otos s’enfronten en semifinals amb Canals i Quatretonda respectivament. En 3a, s’han disputat els partits d’anada on Quatretonda es va imposar 30 a 10 a Ontinyent i Castelló de Rugat 30 a 25 a Benicolet.

  Pel que fa a la resta de categories, els equips de la Vall d’Albaida poden arribar a la final en 4a, Benigànim o Aielo de Malferit; cadets, Aielo de Malferit; infantil B, Quatretonda; alevins A i benjamins, Quatretonda A i B. En total, han arribat a semifinals 16 equips de la Vall d’Albaida, 15 de la Costera, 3 del Comtat i l’esmentat de la Ribera.

  Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -