“El sopar dels idiotes” esgota el 80% de localitats de la seua funció a Ontinyent

0

“El sopar dels idiotes”, l’adaptació valenciana de l’obra teatral del francès Francis Veber, ha esgotat el 80% de localitats per a la seua representació a Ontinyent a falta d’una setmana per a la mateixa, el proper 27 de gener.

Es tracta de la primera de les representacions de la programació teatral per al trimestre cultural recentment presentat per l’Ajuntament. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “es tracta d’una representació de primera línia amb un repartiment d’actors de gran qualitat que de segur van a fer gaudir molt als assistents, i tot sense eixir d’Ontinyent i a un preu molt assequible”, destacava.

“El sopar dels idiotes” és un clàssic reconegut a nivell europeu, que també va aconseguir un enorme èxit a la gran pantalla. Es tracta d’una intel·ligent comèdia d’embolics, equívocs i malentesos protagonitzada per un grup d’amics que es donen cita totes les setmanes per a sopar amb un requisit imprescindible: cada un d’ells ha de portar a un acompanyant el més idiota possible.

Borrell posava de relleu “el caràcter valencià d’esta adaptació, no sols per estar en la nostra llengua o pels actors valencians, sinó també perquè la trama discorre a la ciutat de València, amb nombroses referències als seus carrers, partits de futbol, els seus costums, la cultura local, la corrupció, la televisió autonòmica i la situació política actual”.

La funció es representarà al Teatre Echegaray el proper divendres 27 de gener a les 22:00 hores, podent adquirir-se les últimes entrades al preu de 12 euros en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura, i el dia de la funció a 15 euros en taquilla.

Font: Ajuntament d’Ontinyent