29/11/2023 - 10:03
Més

  Es reparteixen a Ontinyent 17.000 calendaris per fomentar la correcta gestió del fem a casa

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent esta procedint estos dies al repartiment entre els veïns i veïnes de 17.000 calendaris que fomenten la correcta gestió de fem als domicilis. Es tracta d’una iniciativa que baix el lema “Per un Ontinyent net” aprofita el repartiment de calendaris de recollida de residus de 2017 per dur a terme una nova acció que afavorisca reciclatge.

  La regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, explicava que “de manera visual i comprensible exposem que la correcta gestió del fem comença a casa, i per això cal distinguir entre els diferents tipus de deixalles” . Així, es llancen missatges com la necessitat de no deixar les bosses al carrer una volta haja passat el camió de recollida de fem; que les zones d’aportació de vidre, paper i plàstic s’han d’utilitzar adequadament, o que els residus impropis (oli, pintura, electrodomèstics, runa…) cal dur-los a l’ecoparc.

  Patricia Folgueras afegia que “reciclar ens aporta estalvi econòmic i altres beneficis directes, però també guanyem un medi ambient més segur, de més qualitat, i ajuda a reduir la contaminació i aportat el nostre granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic. Fer una gestió eficient ens ajuda a assolir una ciutat més sostenible”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -