13/05/2024 - 8:39
Més

Nou pòdiums per als atletes del CAVAOntinyent en proves en ruta

Altres notícies

Les proves en ruta van ser les principals protagonistes del passat cap de setmana de competició dels atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic. A la Volta a Peu a Bèlgida Nacho Pastor aconseguia el segon lloc absolut, mentre que en la categoria aleví Joel Gandia aconseguia el segon lloc i Alma Pascual el tercer lloc. A Bocairent es va disputar la prova de Sant Silvestre, que es va aplaçar per la Covid, i en la que Rosa i Mari Carmen Baldó aconseguiren el primer i segon lloc en categoria absoluta i Lia i Noa Asensio i Pau Bermúdez pujaren al pòdium en les categories de promoció. Per tancar les proves de ruta, Xavi Verdú aconseguí el quart lloc de la general i segon M35 a la mitja marató de Guardamar del Segura, amb una bona marca de 1 hora 16 minuts i 6 segons.

A més, també hi hagueren proves en pista a Gandia i Alzira. A Gandia Enrique Penadés guanyava la prova del martell absolut en l’autonòmic de clubs passant dels 42 metres, mentre que a Alzira participaren 15 atletes en les categories sub12, sub14 i sub16. Van destacar les marques aconseguides per Manolo Soler als 60 llisos amb 9”41, César Mira als 100 llisos amb 12”30, Gabriel Donat, Ferran Reig i Rafa Ortiza als 1000 llisos amb 2’47”, 2’49” i 3’02” en xics, i Marc Coronado i Carla Bernabeu amb 3’30” i 3’34” als 1000 xiques.

Per últim, el nostre entrenador Víctor Revert va participar en dos jornades de tecnificació organitzades per la FACV a Sagunt i Gandia, en la que va continuar formant-se en entrenaments de resistència i llançaments.