Aquest cap de setmana donarà inici la lliga per a tots els equips del Club Martínez Valls Bàsquet. Tots els conjunts disputaran el seu primer partit entre el dissabte i el diumenge, a excepció de l’Infantil Blau, al qual li ha tocat descansar en aquesta primera jornada.

Quant als equips sènior, l’únic que jugarà a casa serà el masculí B. Ho farà el dissabte, a les 19.00 hores, al pavelló d’Ontinyent i s’enfrontarà en aquest primer partit de temporada al CB Siglo XXI Rafal. Per la seua banda, l’Eset-Ontinet masculí viatjarà dissabte per a jugar a les 18.00 hores a Onil. Un encontre al qual els de Saúl Blanco arriben forts, després de tancar la pretemporada amb una gran victòria de 101-74 davant del CB Maristas VLC. Per últim, l’Eset-Ontinet femení també s’estrenarà en la competició fora de casa. En el seu cas serà a les 18.00 hores en el pavelló de Pedreguer, on s’enfrontaran al CB Rolser Pedreguer Roig.

Dijous comença la lliga d’hivern Ontibàsket 3×3

Els equips del Club Martínez Valls Bàsquet no seran els únics en començar l’activitat, també ho faran els equips del grup Ontibàsket 3×3. La lliga d’hivern començarà el pròxim dijous, dia 21, i en ella participaran inicialment un total de huit equips. Prèviament a l’inici d’aquesta lliga local, que té el seu terreny de joc en les pistes del parc Pere IV, aquest diumenge, els huit equips es disputaran el primer dels torneigs previstos, la Supercopa. Serà en horari de 9.30 a 13.00 hores.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.