02/10/2023 - 7:05
Més
  IniciEsportsL'Ontinyent 1931 i Ajuntament renoven el conveni

  L’Ontinyent 1931 i Ajuntament renoven el conveni

  Jorge Rodríguez destaca que el nou conveni entre l’Ajuntament i l’Ontinyent 1931 CF “marca el camí a seguir per continuar avançant”

  L’alcalde participa en l’acte d’agraïment del club ontinyentí a les empreses i entitats col·laboradores

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que el nou conveni entre l’Ajuntament i l’Ontinyent 1931 Club de Futbol, aprovat a l’última sessió plenària, “marca el camí a seguir per continuar avançant i fomentant l’esport a la ciutat”. El primer edil participava aquest dijous en l’acte d’agraïment del club ontinyentí a les empreses i entitats col·laboradores al llarg de la temporada 2022/2023, que tenia lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, conduit per Alfonso Soler, i que reunia persones i entitats vinculades a l’activitat d’esta entitat esportiva.

  A l’acte, on l’alcalde acudia acompanyat pel regidor d’Esports, Ferran Gandia, Jorge Rodríguez feia referència a aquest conveni, vigent per a les temporades 2022-2023 fins 2025-26, amb una subvenció nominativa acumulada de 120.000 euros durant 4 anys i la cessió del camp de futbol municipal El Clariano, aspecte en el qual l’alcalde va agraïr “la generositat tant de la FEBO com del Club de Futbol Clariano” (que no han demanat l’estadi El Clariano com a seu) i el treball d’enteniment entre totes les parts. Un conveni que, com va destacar el regidor al plenari, modifica i inclou aspectes econòmics per tal de millorar la instal·lació esportiva municipal “a les que s’uniran altres millores previstes”.

  En aquest sentit, l’alcalde confirmava que a la subvenció aconseguida de 144.000 euros de la Generalitat Valenciana per a la renovació de l’enllumenat de l’estadi El Clariano l’Ajuntament afegirà altres 44.000 euros, per fer possible abans de final d’any la substitució de les antigues luminàries de càrrega per focus LED, que permetran millorar la qualitat lumínica i aconseguir un important estalvi energètic.

  Jorge Rodríguez felicitava el club i el seu president Miguel Ángel Mullor “per continuar en el bon camí que es va encetar ara fa 4 anys, quan es parlava d’un inici vinculat a valors tan importants com les arrels, a la unitat i a la humiltat. Per a que les coses funcionen cal el motor de la il·lusió, una il·lusió amb la què l’Ontinyent 1931 CF va arrancar da 4 anys i que cada dia continua amb més força”, concloïa.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit