19/03/2024 - 10:02

L’ESET ONTINET es classifica matemàticament per a lluitar per l’ascens a Lliga EBA

El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet aconseguia el pas matemàtic a la Fase Classificatòria després de guanyar el dissabte al CNB Xàtiva per 90-75. D’aquesta manera, encara que falten quatre jornades per finalitzar la Fase Regular, l’ESET ONTINET tornarà a lluitar aquest any per ascendir a la Lliga EBA.

Amb un average de més de 20 punts en el partit de l’anada, molt mal partit havien de fer els de Nico Sánchez per perdre l’avantatge. El partit començava amb superioritat dels xativins, que terminaven el primer quart per davant al marcador amb 16-20. S’arribava al descans sense aconseguir superar al rival, amb 31-41. No va ser fins als últims minuts del tercer quart, quan l’ESET ONTINET va avançar al marcador i aconseguir l’avantatge, arribant a començar l’últim període per 62-57. Finalment, els d’Ontinyent van estar més encertats, aconseguint un resultat final de 90-75.

L’entrenador del conjunt, Nico Sánchez, declara que “s’han complit els objectius de l’inici de temporada, que era arribar a aconseguir passar a la Fase Classificatòria de la mateixa manera que la passada temporada. Ara, el següent objectiu és que l’equip arribe a eixa fase amb la millor forma i condició possible”.

Aquest diumenge, l’ESET ONTINET viatjarà fins a Sant Vicent del Raspeig per enfrontar-se a l’ADESAVI, dècim en la taula.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria