23/04/2024 - 19:20

L’ESET-ONTINET demostra que és un equip de Lliga EBA

Per a l’ESET-ONTINET la Lliga EBA donava inici aquest diumenge al pavelló d’Ontinyent. Un inici que es produïa directament en la tercera jornada, després de la decisió per part de la federació d’ajornar els dos primers encontres.

El sènior A s’enfrontava al CF Cartagena CB, un dels clubs que a priori semblen dels més forts d’aquesta temporada, amb una trajectòria ja assentada a la categoria. Però l’equip dirigit per Nico Sánchez no es va fer xicotet i no va posar gens fàcil l’encontre al rival.

El joc començava amb molta força per part dels ontinyentins, que als primers minuts aconseguien avançar-se al marcador demostrant l’actitud. El rival despertava i el primer quart finalitzava amb un 17-15. A partir d’ací un marcador molt igualat, arribant al descans empatats a 29 punts. Al tercer quart l’ESET-ONTINET tornava a posar-se al capdavant amb un 46-44. Un quart període d’infart on es produïa un canvi al marcador i que va acabar altra vegada en empat, per 64 punts, forçant una pròrroga que ens tornava a donar oportunitat. Finalment, a la pròrroga el rival va ser superior i es va perdre per 70-75. Destacar el joc d’Andy López amb 17 punts i 17 rebots; Alberto Alemán amb 18 punts, màxim anotador de l’equip; i Pablo Roselló amb 10 punts.

Malgrat que la victòria es va escapar entre els dits les sensacions són bones. “L’equip ha demostrat que està preparat per a competir en EBA, perquè vam plantar cara a un rival amb experiència en la lliga. Vam a arribar a tindre  avantatges importants al marcador. Si arribem a controlar el partit haguérem guanyat” explica l’entrenador. L’equip va creure en la victòria des del principi, requisit indispensable. “Al final del partit es va veure un equip amb experiència, el rival, manejant un final atapeït” reflexiona Sánchez, qui incideix que “el partit era nostre. Vam eixir a competir”.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet es vol també agrair l’ambient que es va viure al pavelló d’Ontinyent. “L’afició va estar al costat del seu equip, es va notar la connexió i els jugadors necessiten eixe suport. Volem que la gent d’Ontinyent gaudisca i viva l’emoció del bàsquet amb nosaltres”.

La pròxima jornada serà el dissabte, a les 19.30 hores, en casa de l’Angels Visión-UPB Gandia.