La Federació Espanyola de Futbolistes Veterans porta la seua lliga solidària a Ontinyent

0

Equips de 5 províncies competiran al Poliesportiu en una jornada a benefici dels malalts d’Alzheimer

La Federació Espanyola d’Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV) s’ha decantat per Ontinyent per acollir aquest cap de setmana un dels partits d’esta competició d’àmbit estatal. En concret, El Poliesportiu acollirà aquest dissabte 12 d’abril una liga solidaria FEAFVjornada que servirà per recaptar fons per a l’Associació de Malalts d’Alzheimer d’Ontinyent AFAO, comptant amb futbolistes retirats d’equips com el València CF, Hércules CF, Levante UD, Albacete Balompié, Cartagena FC, CD Benidorm, CD Castelló i Elx CF.

La presentació d’esta jornada tenia lloc al Palau de La Vila d’Ontinyent, on es realitzava el sorteig dels aparellaments per a la competició, comptant amb la presència del Regidor d’Esports, Pepe Pla; el vicepresident de la FEAFV i president de l’Associació de Futbolistes del València CF , Fernando Giner; el director de Comunicació de l’Associació de Veterans de l’Hèrcules CF, Héctor Rojo; i el President d’AFAO, José Ignacio Terol. Pepe Pla agraïa la iniciativa de la FEAFV “i especialment a Fernando Giner, amb el que ja hem treballat en altres ocasions i que ha tingut molt a veure amb la organització d’una jornada a la qual podrem gaudir de grans jugadors i col·laborar amb una causa benèfica”.

Les entrades es poden adquirir ja al Poliesportiu, l’Ajuntament i la seu d’AFAO al preu de 2 euros. Els partits es jugaran en la modalitat de futbol 7, raó per la qual es disputaran dos encontres simultàniament cada hora des de les 16:00 fins a les 20:00. Tots els equips participants realitzaran un minut de silenci en homenatge a Óscar Martínez , jugador juvenil de la Fundació Esportiu Base Ontinyent recentment mort. Aquest minut de silenci també es realitzarà pel matí als Jocs Escolars Municipals que tindran lloc al mateix Poliesportiu Municipal, on es repartiran un total de 500 invitacions per als menors de 14 anys que vullguen acudir per la vesprada a la jornada de futbol que tindrà lloc a les instal·lacions.