22/05/2024 - 8:18
Més

  Acte de graduació dels estudiants d’Ontinyent demà divendres al Echegaray

  Altres notícies

  El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà demà divendres a les 19:00 hores l’acte de graduació dels estudiants del Campus ontinyentí que han finalitzat els seus estudis. Serà la primera graduació d’alumnes del grau de Finances i Comptabilitat i la segona de Magisteri Infantil, després que l’any passat la primera promoció d’aquest grau ja fora objecte d’un acte d’aquest tipus.

  L’acte comptarà amb la presencia de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; i el Vicerrector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; així com de representants de les entitats que conformen la Fundació Campus Ontinyent i professors, amics i familiars dels alumnes que finalitzen els seus estudis.

  El President de la Fundació Campus Ontinyent i Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava que “volem que els estudiants se senten en una veritable ciutat universitaria, que no troben a faltar res d’allò que tindrien estudiant a una gran capital, i en esta línia pensem que organitzar un acte com aquest és de justicia amb l’alumnat que va triar Ontinyent per a formar-se i finalitza el seu cicle al nostre Campus”, assenyalava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -