24/04/2024 - 11:38

L’ ESET Ontinet cau a Cartagena

Un primer quart horrorós lastra als ontinyentins durant tot el partit.

Aquesta setmana a l’ Eset Ontinet es desplaçava fins a Cartagena, la eixida mes llunyana de tota la temporada, per enfrontar-se a un C.B. Cartagena que estava pujant com l’espuma al taulell classificatori desprès de 10 victòries consecutives.

El planter col·legial, minvat per les baixes de Cheipk i Carlos Calabuig, per motius personals, i Vicent Brotons per lesió, volia donar la campanada i tornar a guanyar a un equip important com el cartagener. Però el partit no va començar gens bé. Nombroses imprecisions, descuits en defensa, i la facilitat anotadora dels locals, martiritzaren als deixebles de Fede Cloquell al primer quart, que atac rere atac no aconseguien llevar-li completament el tapó a la cistella local. Al final dels primers 10 minuts el marcador ho deia tot 32-9

El partit es ficava costera amunt per als blanc-i-blaus, però en ningun moment van baixar els braços. Al segon quart l’ Eset Ontinet començava a alliberar-se de les seues amarres. Cada minut es jugava millor, i l’equip ontinyentí anava guanyant en qualitat i efectivitat, però no era suficient per a parar l’ huracà anotador del C.B. Cartagena. Al final de la primera part l’ electrònic marcava un aclaridor 52 – 24.

A la represa l’equip ontinyentí reaccionà. Oblidà l’ electrònic i va desplegar totes les seves armes sobre la pista. Amb una defensa agressiva i un millor encert en l’apartat encistellador, l’Eset Ontinet va començar a retallar distancies. Quan marcador ja no importava, el bon joc i les bones sensacions començaren a florir. El caràcter lluitador dels col·legials era el dominador a la segon part del partit.

Atac rere atac la diferencia de punts, a favor dels locals, anava dissipant-se i a falta de 6 minuts, “sols” 20 punts separaven a l’ Eset Ontinet dels locals.

Als últims minuts, amb un Eset Ontinet completament entregat per aconseguir anivellar el partit, i amb un C.B. Cartagena amb la por al cos veient com els ontinyentins havien reduït a mes de la meitat la seva diferencia, els deixebles de Fede Cloquell disposaven d’una opció de ficar-se a 9 punts, amb un triple que al final no va voler entrar.

A la finalització del partit el marcador es quedà en 89-74, una derrota que esdevenia per el pitjor primer quart de la temporada.

Malgrat la derrota, les sensacions finals van se molt bones. El tècnic de l’equip ontinyentí, Fede Cloquell afirmava:

“De les victòries es gaudeix, i de les derrotes s’aprèn. Amb el caràcter lluitador d’aquest equip, qui vullga guanyar-nos haurà de suar de valent”.

Tot i perdre en aquesta jornada, l’ Eset Ontinet puja un lloc a la classificació. Ara es cinquè empatat a victòries amb el C.B. Sueca i el Linares Grupo Inmobiliario (Torrepacheco) que també sofrien la derrota en aquesta.

Aquesta setmana ens visita un vell conegut, el C.B. Benidorm, que amb 6 victòries lluita per deixar despenjats als equips en places de descens. Mentre que l’ Eset Ontinet vol seguir sumant per aconseguir el seu objectiu principal.

Aprofitem per a demanar la màxima afluència de públic al pavelló, ja que serà un partit molt disputat.