01/12/2023 - 21:39
Més

  La piscina de Bocairent s’obri aquest dissabte 13 de juny

  Altres notícies

  La piscina municipal de Bocairent obrirà les seues portes aquest dissabte, 13 de juny, amb el manteniment de les tarifes dels últims anys. Així, l’entrada de xiquets costarà cinquanta cèntims de dilluns a divendres i un euro els caps de setmana, que en els adults serà d’1,5 i de 2 euros, respectivament. A més, els abonaments de quinze accessos queden en 6 i en 15,50 euros en cada cas.

  Per la seua banda, a partir d’aquest dijous 11 de juny, queda obert el termini d’inscripció per als diferents cursets de natació previstos per al mes de juliol, amb diferents categories (ensenyament a partir de 3 anys, iniciació per a 1r i 2n de Primària, perfeccionament a partir de 3r de Primària, adults i entrenament). Cada grup té un preu de 30 euros excepte en l’última modalitat en què ascendeix a 42 euros per ser-hi la durada major. No obstant això, les famílies compten amb un descompte del 10% a partir de la tercera activitat realitzada pels seus integrants que puja al 20% en el cas d’arribar-hi a cinc. Finalment, l’oferta preparada per l’Ajuntament de Bocairent inclou aquaeròbic amb la possibilitat d’horaris de matí i de vesprada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -