04/12/2023 - 1:28
Més

  Juan Carlos Ferrero signarà llibres a benefici de Càritas al Club de Tennis Helios

  Altres notícies

  El tennista ontinyentí Juan Carlos Ferrero tornarà a participar aquest dissabte 28 d’abril a Ontinyent a la campanya solidària “dona un quilo d’ajuda” que replega aliments per als desafavorits. Tal com ja es va fer el passat mes de març al poliesportiu municipal, Ferrero lliurarà exemplars del llibre “Made in València” a canvi d’un quilo d’aliments no peribles ( pasta, arròs, galetes, cereals, conserves…) que Càritas Ontinyent distribuirà entre els més desafavorits.

  La cita esta volta és a les 10:30 del matí d’aquest dissabte a les instal·lacions del Club de Tennis “Helios” d’Ontinyent, des d’on es convida a la població a acudir “i participar amb allò que es puga a una bona causa, al temps que s’aprofita per conèixer i departir amb el millor esportista ontinyentí de la història”.

  L’acte està organitzat per la Fundación Juan Carlos Ferrero amb la col·laboració del Club de Tennis “Helios” d’Ontinyent, i de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, el responsable de la qual, Pepe Pla, destacava la importància de poder dur a terme un acte com aquest  que uneix esport i solidaritat, posant a l’abast un esportista de primer nivell mundial com Juan Carlos Ferrero i beneficiar al mateix temps a una entitat que fa una tasca fonamental com es Càritas. Esperem que la gent responga, l’afluència siga elevada i s’aconseguisquen molts donatius”, concloïa el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -