La Federació de Fogueres i Barraques de Sant Vicent del Raspeig visita Albaida aquest cap de setmana.

0

Aquest cap de setmana Albaida es convertirà en el centre d’operacions de la Federació de Fogueres i Barraques de Sant Vicent del Raspeig. Han escollit la ciutat per a realitzar una convivència i triar, d’entre totes les candidates de les diverses Fogueres, la “Bellea del Foc” 2012.

L’Ajuntament d’Albaida realitzarà una Recepció Oficial en el seu honor el dissabte per la vesprada a les 18h. L’acte començarà a la Glorieta, on les Autoritats municipals, el Grup de Danses “La Vall” i la Colla de Xirimiters i Tabaleters “La Pedrera” rebran a la Comitiva de Sant Vicent del Raspeig. Després d’una exhibició dels balls típics de la ciutat, realitzaran una cercavila fins l’Ajuntament on es realitzarà la Recepció Oficial amb la participació del President de la Federació de Fogueres i Barraques de Sant Vicent del Raspeig, en David Serrano Congost, un representant de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig i Josep Antoni Albert i Quilis, Alcalde de la ciutat, que els donarà la benvinguda. Posteriorment hi haurà un vi d’honor a la Tourist Info d’Albaida.

El diumenge el col·lectiu de Sant Vicent del Raspeig continuarà les seues activitats amb una visita guiada pels principals atractius turístics de la ciutat i la tria, per part del Jurat, de la “Bellea del Foc”. Tota la comitiva, que consta de 70 persones, està allotjada al Complex Rural El Pansat d’Albaida. “Per a l’Ajuntament és un plaer tenir els màxims representants de les Fogueres de Sant Vicent a Albaida”, explica Josep Antoni Albert, Alcalde de la ciutat, que continua dient que “aquest tipus d’activitats culturals i lúdiques son una font d’ingressos per a Albaida. El nostre potencial com a municipi turístic d’interior és una realitat que treballem i promoguem cada dia. Esperem que els nostres amics de Sant Vicent del Raspeig es troben còmodes entre nosaltres i esperem, també, tenir més visites com aquesta en breu. Albaida és un poble hospitalari i totalment preparat per acollir visites de qualsevol tipus.”

Publicitat