05/10/2024 - 13:46

Isabel Cháfer, campiona del Garmin Epic Trail Youth a la Vall de Boí

El passat cap de setmana, els atletes del CAVAOntinyent van participar en diverses proves de trail, ruta i pista, destacant especialment la victòria d’Isabel Cháfer en la Garmin Epic Trail Youth sub16 a la Vall de Boí. Aquest esdeveniment forma part del Garmin Mountain Festival, que agrupa diferents proves de trail pels impressionants paratges del Pirineu.

Triomf d’Isabel Cháfer

Isabel Cháfer es va imposar en la prova de quatre quilòmetres de la categoria sub16, aconseguint el triomf en una competició que va reunir els millors joves corredors de trail. La seua actuació destaca no només pel resultat, sinó també per la seua capacitat per adaptar-se al terreny exigent i tècnic dels Pirineus.

Participació destacada en altres categories

En la mateixa competició, Javier Cháfer va competir en la categoria veterans de la prova Sky Speed, sobre una distància de 24 quilòmetres, finalitzant en el lloc 64. Aquest resultat és remarcable, tenint en compte el nivell de dificultat de la prova i la forta competència.

Actuacions en altres proves

A més del Garmin Mountain Festival, altres atletes del CAVAOntinyent van participar en la Volta a Peu dels Pobles del Riu, on Marc Reig va aconseguir una destacada 19a posició. Aquesta prova, coneguda per la seua exigència, va posar a prova la resistència i velocitat dels participants.

Competicions en pista

Pel que fa a les competicions en pista, es va disputar a Xàtiva el provincial sub16, on Emma Muste i Alejandra Ferrando van representar el club. Emma Muste va córrer els 100 llisos en un temps de 13”80, mentre que Alejandra Ferrando va completar els 600 llisos en 1’46”09. Aquestes joves atletes continuen mostrant una progressió constant i prometedora en les seues disciplines.

Absència d’Orlando Ortega al campionat d’Espanya

Un dels esdeveniments destacats de la setmana va ser l’absència d’Orlando Ortega al campionat d’Espanya absolut, disputat a La Nucia. Orlando va haver de viatjar d’urgència als Estats Units per assumptes familiars, fet que també implica que no participarà als Jocs Olímpics de París. La seua absència serà una pèrdua significativa per a la delegació espanyola, atesa la seua experiència i talent en les proves de tanques.

00:04:59

Cap de setmana cultural a Ontinyent: sainet, bandes de música i concert d’Andreu Valor

Aquest cap de setmana, Ontinyent comença a celebrar el 9 d’Octubre amb una sèrie d’activitats culturals que inclouen teatre,...