23/07/2024 - 10:14
Més

  Celia de Llago i Jaume Gironés, del Club Triatló Ontinyent, medalles de bronze

  Altres notícies

  Jaume Gironés i Celia de Llago aconsegueixen el bronze al Campionat d’Espanya de Triatló per Autonomies

  Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat d’Espanya per Autonomies de Triatló en Edat Escolar, on els esportistes del Club Triatló Ontinyent, Celia de Llago i Jaume Gironés, han obtingut medalles de bronze. Joan Blasco també hi va participar com a membre de l’equip tècnic de la Selecció Valenciana.

  Participació destacada dels joves d’Ontinyent

  Celia de Llago i Jaume Gironés van formar part del combinat que representava la Comunitat Valenciana en la categoria Cadet. La competició, que va reunir esportistes de diverses comunitats autònomes, va ser una prova d’esforç i dedicació per als joves atletes. Sumant els resultats de la categoria Cadet amb els dels infantils i els relleus inclusius, la Selecció Valenciana va aconseguir pujar al tercer graó del pòdium, demostrant una excel·lent actuació col·lectiva.

  Club Triatló Ontinyent en primera línia

  El Club Triatló Ontinyent ha mostrat un gran orgull pels seus esportistes, que han demostrat el seu talent i compromís en una competició d’alt nivell. La participació en el campionat nacional és un reflex del treball constant i l’esforç diari dels atletes i els seus entrenadors. La figura de Joan Blasco com a membre de l’equip tècnic de la Selecció Valenciana també destaca la importància del club en l’àmbit regional.

  Un futur prometedor

  Els resultats obtinguts per Celia de Llago i Jaume Gironés són un indicador del futur prometedor dels joves esportistes d’Ontinyent. La seua dedicació i passió pel triatló continuen inspirant altres joves de la comarca a involucrar-se en aquest esport exigent però gratificant.

  Declaracions dels protagonistes

  En finalitzar la competició, tant Celia com Jaume van expressar la seua satisfacció pels resultats obtinguts i van agrair el suport rebut pel club i les seues famílies. “Estem molt contents amb aquest bronze. És un premi al treball de tot l’any i una motivació per seguir entrenant”, van afirmar.

  Suport institucional

  El regidor d’Esports d’Ontinyent va felicitar personalment els esportistes, destacant la seua representació de la ciutat a nivell nacional i el seu exemple de superació per a tots els joves. “És un orgull veure com els nostres esportistes arriben tan lluny i posen el nom d’Ontinyent en el mapa del triatló nacional”, va dir.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -