22/05/2024 - 6:48
Més

  El IV Cross d’Ontinyent clasificarà per al Campionat d’Espanya

  Altres notícies

  Més de 800 atletes s’espera que participen el proper 5 de març al IV Cross “Ciutat d’Ontinyent” al passeig de Benarrai de la ciutat, una prova que és també Campionat Autonòmic de camp a través i que serà classificadora per al Campionat d’Espanya en les categories cadet i juvenil.

  La prova estarà organitzada pel Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA) i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de la Diputació de València, i era presentada aquest dijous a les instal·lacions del Col·legi Carmelo Ripoll, on intervenien el regidor d’Esports, Óscar Borrell, el President del club, Andreu Gramage i el Director Tècnic de la prova i professor del col·legi, Fran Mollà.

  Borrell destacava la importancia d’una prova autonòmica “que ens va a convertir en pol d’atracció per a participants de múltiples localitats”, tot agraïnt el treball del CAVA, club al que acompanyarà aquest diumenge en la seua participació a Oropesa del Mar en el campionat d’Espanya de Clubes amb 3 equips. El regidor destacava que el CAVA “està fomentant no sols l’atletisme en general sinó també el de base i el femení, dos aspectes que des del Govern d’Ontinyent tenim especial interès en fomentar”. Óscar Borrell també agraïa la col·laboració de Protecció Civil, la Policia Local, i els voluntaris.

  El President del CAVA, Andreu Gramage, agraïa el suport d’Ajuntament i Diputació i recordava que la prova serà també el II Memorial David Cañete, en record al desaparegut atleta ontinyentí, “un exemple de persona i d’esportista que no anem a oblidar mai”.

  Pel que fa a Fran Mollà, explicava que per tal d’apropar aquesta disciplina als corredors no federats, s’ha organitzat novament les 9:30 del matí una “prova open”, oberta a tot el públic i amb un recorregut de 4 quilòmetres. La inscripció per a aquesta prova serà de 3 euros, a través de la web TimerLap. A continuació, començaran les proves d’iniciació, aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior, amb recorregut des dels 500 fins als 7.000 metres, amb la novetat que el cross en la categoría senior i promesa serà sobre una distància de 4.000 metres, enlloc dels 10.000 dels últims anys. Els horaris i recorreguts es poden consultar a www.crossontinyent.blogspot.com.es

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -