02/05/2024 - 0:42

Pablo Ramírez acaba el 21 al campionat d’Espanya sub20

El passat cap de setmana es va disputar a Sória el campionat d’Espanya sub20, en el que el CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat per Pablo Ramírez en la prova dels 100 metres llisos. El velocista ontinyentí va aconseguir acabar en el lloc 21 del total de 32 participants, en ser setè en la segona eliminatòria amb 11”36. Pablo no va poder passar a semifinals però, tot i això, es va mostrar satisfet amb la experiència perquè era la primera vegada que participava en un campionat d’Espanya. En ser atleta de primer any, encara li queda una altra temporada a la categoria sub20. Ramírez tanca una bona temporada de pista, en la que ha estat molt prop de la barrera dels 11 segons als 100 metres, que segur que seran una gran motivació per afrontar la temporada que ve.

Per altra banda, a Benasque es va disputar el Gran Trail Aneto Posets, el qual va incloure proves de promoció. En la categoria aleví, Isabel Cháfer aconseguí el segon lloc, mentre que Javi Cháfer acabà el 23 en la categoria de veterans en la Vuelta al Molino de Cerler, en una distància de 12’5 quilòmetres i 460 metres de desnivell positiu.

La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...