09/12/2023 - 19:26
Més

  Es reformen els dos frontons del poliesportiu municipal d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la reforma dels dos frontons del poliesportiu municipal, habilitant-los així per a acollir competicions d’alt nivell. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que aquesta actuació, que està consistint en l’anivellat dels murs i la realització de tasques de pintura integral, “forma part d’una aposta que ve fent esta legislatura el Govern d’Ontinyent per millorar les instal·lacions esportives a la ciutat, una aposta que estem mostrant en fets i no sols paraules, i que queda palesa en els quasi 1’5 milions que portem ja invertits en millores esportives”, explicava.

  Borell recordava que al cas concret del poliesportiu “fa pocs mesos vam reformar la sala de judo, hem adequat el sostre del pavelló per evitar goteres, vam pintar el trinquet i faltava el frontennis, tot açò al marge d’obres a més gran escala com les de la remodelació dels vestidors, les millores als accessos a les pistes, els dos nous magatzems o la reforma de l’accés al pavelló, a més dels camps de gespa artificial o la renovació de la pista d’atletisme que esta executant-se”, recordava.

  El President del Club de Frontennis d’Ontinyent, Juanra Reyes, tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament “que amb aquesta intervenció ens deixa un dels poliesportius més aptes per a la pràctica del frontennis de tota la comunitat valenciana, amb dues pistes en perfecte estat, tan la coberta com l’exterior. Reyes explicava que el Club, un dels més antics de la ciutat, acompleix 45 anys d’història, “i aprofitant esta intervenció anem a estrenar la nova imatge amb una competició aquest mateix cap de setmana”.

  Així, des de divendres a les 19:00 hores i al llarg de tot el dissabte la ciutat acollirà el màster provincial de la Federació de Frontennis de la Comunitat Valenciana, amb la participació de 40 dels millors frontennistes valencians del moment. Tant Borrell com Reyes animaven a la ciutadania a passar-se pel poliesportiu i gaudir de l’espectacle esportiu en l’estrena de la renovada imatge dels frontons”, destacaven.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -