22/05/2024 - 7:33
Més

  Gran representació ontinyentina al ‘mediterranea triatlón de València’

  Altres notícies

  El Club Triatló Ontinyent ha fet acte de presencia a la segona cita del circuit ‘Mediterranea Triatlón’, la qual s’ha disputat durant els dies 14 i 15 de setembre a la capital valenciana. Tot i que les previsions meteorològiques mantenien en alerta els nostres esportistes fins a última hora, les diferents proves es van celebrar sense cap inconvenient.

  La primera prova on el Club Triatló Ontinyentí va estar representat va ser el triatló en distància ‘Super Sprint’, format per 400m de natació, 10 kilòmetres de ciclisme i 2’5 kilòmetres de carrera a peu. Miguel Micó i Arán Reig van prendre l’eixida a les 08.00 hores del matí des del port de València. Després d’una magnífica participació d’ambdós esportistes, Reig va ser el tercer triatleta en creuar la meta i Micó va aconseguir ser el primer classificat de la seua categoria.

  A les 09.00 hores del matí, Josep Vañó i Vicent Sarrió es preparaven per a participar en la distància més llarga de la jornada, formada per 1.400 metres de natació, 40 kilòmetres de ciclisme i 10 kilòmetres de carrera a peu. Josep Vañó va finalitzar en 8a posició de la classificació general amb un temps de poc més de 2 hores. Sarrió, qui va marcar molts bons temps en els tres segments, va finalitzar en 110 posició. Cal destacar que en aquesta modalitat van prendre eixida al voltant de 500 triatletes.

  L’últim triatleta ontinyentí en gaudir del nostre esport va ser Mario Sanchis, qui va participar en la distància ‘Sprint’, formada per 750 metres de natació, 20 kilòmetres de ciclisme i 5 kilòmetres de carrera a peu. Sanchis va finalitzar la competició en la posició 115 d’un total de 455 participants.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -