Esport al Carrer baix el cel de colors del carrer Martínez Valls

0
Esports Ontinyent al Carrer - 2018 - Foto de Jordi Casanova

Xiquets i xiquetes de totes les edats gaudien dissabte passat de “l’Esport al Carrer”, una iniciativa inclosa en la campanya de dinamització comercial “Ontinyent al Carrer”, i per la qual l’Ajuntament i 13 clubs esportius locals organitzaven tota mena d’exhibicions obertes a la participació activa dels menuts i menudes.

Hàndbol, Rugby, bàsquet, futbol, volei o escacs eren sols algunes de les modalitats que els xiquets i xiquetes participants podien gaudir, en una vesprada a la qual tenien ocasió d’omplir un “passaport esportiu” en passar pels diferents punts informatius dels clubs, per optar amb ell a sorteigs de material esportiu que es faran pròximament. Els regidors d’Esports i Política Econòmica, Óscar Borrell i Pablo Úbeda, coincidien en destacar la idoneïtat de fer confluir el foment de l’esport de base amb l’ambientació de la campanya comercial, en una vesprada on arribaven també menuts i familiars d’altres localitats veïnes. Borrell tenia especials paraules d’agraïment per als clubs participants, “per traure l’esport al carrer i oferir-nos totes estes activitats en una vesprada que ha servit per a que molts xiquets i xiquetes s’hagen interessat en apuntar-se a les escoles esportives”, assenyalava.

“Ontinyent al Carrer” finalitzarà aquest dissabte 26 de maig, en una vesprada en la qual partint de la nova Plaça de l’EPA Sant Carles (a partir 19:00h) i fins al Carrer Martínez Valls (a partir de les 19.30h), es viurà un “Carnaval de Cloenda”. En ell, els menuts i menudes tornaran a ser protagonistes, esta volta elaborant disfresses, i es comptarà amb l’acompanyament de la Original Dixieland Sedajazz, una experimentada formació de música dixie valenciana.