29/09/2022 - 14:11
IniciEsportsEl Pumptrack de Benarrai estrena el nou sistema d’enllumenat intel·ligent amb sensors

El Pumptrack de Benarrai estrena el nou sistema d’enllumenat intel·ligent amb sensors

La pista “pumptrack” de la zona verda de Benarrai ja té en funcionament el seu nou sistema d’enllumenat intel·ligent, instal·lat per l’Ajuntament d’Ontinyent en atenció a una petició del Consell d’Esports que va rebre el suport de la ciutadania dins del procés “Ontinyent Participa”.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, ha recordat que la dotació d’un sistema d’enllumenat propi a aquest espai “va ser una de les demandes finalistes de l’edició de 2021 del procés, i ens serveix per millorar més si cap unes instal·lacions per les que hem rebut moltes felicitacions, com les que ens van arribar en cel·lebrar a la pista la seua primera prova oficial de BMX dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana”. Borrell també destacava l’interès de “seguir avançant en la democratització de l’esport, facilitant la pràctica esportiva en altres espais a banda dels del poliesportiu, i de més esports a banda dels més practicats”.

El circuït Pumptrack, de 1220 m2, va ser inaugurat en 2018 per l’Ajuntament, sent molt utilitzat des d’aleshores per un nodrit grup de persones usuàries que van plantejar a “Ontinyent Participa” dotar-la d’enllumenat propi i específic per al seu ús en caure la nit. Borrell explicava que “atenent esta petició, hem volgut dotar la pista d’equipaments d’última generació amb sensors que permetran adequar la intensitat a les necessitats de cada moment, podent controlar-se remotament i ser objecte de programació per dies i hores”.

Així, s’han instal·lat 3 columnes de llum amb un total de 12 projectors LED amb estos sensors, sent la primera instal·lació de projectors esportius exteriors que compta amb el nou sistema que s’havia incorporat als fanals públics i havia estat objecte de proves en recintes tancats com el pavelló de bàsquet. A més a més, s’ha dotat la instal·lació elèctrica del pumptrack d’un quadre auxiliar de suport, que permet abastir de subministrament ordinadors portàtils o sistemes de megafonia quan s’organitzen esdeveniments esportius.

Des del Club Ralph Bikes Ontinyent, el seu president Alberto Peralta destacava que “a falta d’algun detall com calibrar algun punt, la qualitat del circuit és alta, tal com hen constatat en les proves realitzades al mateix, i la dotació del nou sistema d’enllumenat és un nou pas endavant que les persones usuàries agraïm”, manifestava.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents