29/03/2024 - 6:40

L’ ESET Ontinet suma 4 victòries consecutives

Els ontinyentins guanyaren al Construcciones Iniesta Archena per 91 a 80, i es col•loquen ala zona privilegiada de la classificació.

Esta vegada ens visitava el Construcciones Iniesta Archena, botxí dels blanc-i-blaus en el debut en 1ª Divisió Nacional, on els murcians imposaven la seva veterania a la categoria. En aquest partit, la història era ben diferent. L’equip murcià viatjava a la capital de la Vall d’ Albaida amb una ratxa de 3 derrotes consecutives, amb l’esperança de retrobar-se amb una valuosíssima victòria a la difícil pista ontinyentina, mentre que els deixebles de Fede Cloquell, volien refer-se d’aquell partit on van pecar amb la seva inexperiència a la categoria i amb una nova victòria col•locar-se en una posició privilegiada per encarar la resta del calendari lliguer. L’equip col•legial tenia la baixa de Cheipk Fall, per motius personals.

L’ Eset Ontinet va eixir molt seriós a la pista, amb la llisó ben apressa, i durant els primers minuts el ritme elèctric dels col•legials curtcircuitava al Archena. Atacs fàcils, ràpids, molt verticals i les defenses molt intenses, feren que l’ Eset Ontinet comandara l’ electrònic als 20 primers minuts. Els visitants, basant-se pràcticament en atacs exteriors, intentaven respondre a l’empenta anotadora dels ontinyentins. Arribàvem al final de la primera part la diferencia màxima, a favor dels locals, lluint al marcador 44 – 26.

A la represa els murcians reaccionaren. Els minuts de millor bàsquet dels visitants van coincidir amb la “pajara” dels locals. Un tercer quart ple de despropòsits, va permetre retallar distancies l ‘Archena. (16-23)

Als primers minuts del darrer quart, l’ Eset Ontinet continuava sense trobar-se en pista, mentre que els visitants anaven encistellant atac rere atac i la diferencia de 18 punts favorables als blanc-i-blaus es va disminuir a 1.

Malgrat l’encert dels visitants, l’ Eset Ontinet no s’arrugà, i amb una última arenga del seu mister Fede Cloquell tornava a trobar el camí del bàsquet ràpid, alegre i efectiu que caracteritza a l’equip ontinyentí. Als últims 6 minuts els col•legials donaren un colp de ma a la taula i aconseguiren un avantatge de 7 punts que fórem definitius. Un últim quart de gran anotació per part dels 2 equips (31 – 31) va deixar el marcador final en 91 – 80

La victòria permet a l’ Eset Ontinet situar-se a la sisena plaça de la classificació, empatat a victòries amb el quart classificat el C.B. Sueca, a més de tenir a tir de pedra el primer objectiu d’aquest any, la salvació.

Aquesta setmana l’ Eset Ontinet es desplaçarà fins a la localitat murciana de Cartagena, on el dissabte a les 20:00, s’enfrontarà a un equip llançat cap a les primeres posicions, amb 10 victòries consecutives, que tractarà de refer-se de la derrota sofrida a la primera volta front als col•legials

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa