22/02/2024 - 2:51
Més

  El poliesportiu d’Ontinyent acull aquest dissabte la Copa d’Espanya de Judo de veterans

  Altres notícies

  El pavelló poliesportiu d’Ontinyent acollirà aquest dissabte 18 de novembre la Copa d’Espanya de Judo de Veterans, una competició que reunirà prop d’un centenar d’esportistes de tota Espanya d’entre 35 i 80 anys. És la segona activitat programada per a l’últim trimestre de l’any dins l’acord de l’Ajuntament amb la Federació Valenciana de Judo, que converteix la ciutat en 3ª subseu autonòmica de la Federació, i dins el qual s’organitzaran diverses competicions.

  El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava que “gràcies a aquest acord, i comptant amb l’organització del club Fon Do Kan, ja vam acollir recentment la copa autonòmica de categories de base, que va ser un èxit i va reunir a prop de 600 participants. Ara tenim la Copa d’Espanya de veterans, i en desembre tindrem també la Copa d’Espanya de Jiu Jitsu sub16, sub 18 i sub 21. Són cites que donen protagonisme a la nostra ciutat dins el món les arts marcials, i que atrauen centenars de persones a Ontinyent”.

  Cal recordar que ser subseu oficial suposa, a més de que la ciutat aculla amb major regularitat competicions oficials, la cessió per part de la Federació de 600 m2 de tatamis per al seu ús tant en estes competicions com per a altres usos del club local. Ferran Gandia animava a la ciutadania a assistir a la competició d’aquest dissabte, que tindrà lloc des de les 10:00 hores amb entrada lliure.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -