19/07/2024 - 7:25
Més

  El junior Construcciones Francés i el cadet Kapitalia es mantenen invictes en la competició

  Els dos equips de l’Ontinyent CB són els que millors resultats esportius estan recollint

  Altres notícies

  El cap de setmana no va deixar un bon sabor de boca en el que respecta a l’Eset Ontinet masculí. L’equip perdia per 76-82 davant del CBI Elche. Per contra, van ser molts equips del planter de l’Ontinyent CB els que sí que van aconseguir grans resultats, destacant el junior Construcciones Francés i el cadet masculí Kapitalia. Dos equips que es troben liderant les seues categories i invictes.

  En el cas del junior Construcciones Francés, dirigit per Saúl Blanco, l’equip sumava sis victòries en el seu darrer encontre, on guanyaven per 46-91 al CB La Foguera Canals. Aquest triomf els situa colíders en la classificació, empatats amb el CSA Carcaixent, que també porta sis victòries i cap derrota en la lliga. Aquest diumenge, l’equip rebrà a l’EMBA l’Alcúdia. Serà a les 12.00 hores en el poliesportiu d’Ontinyent.

  Pel que respecta al Kapitalia, aquest és un dels tres cadets existents a l’Ontinyent CB. El recent cap de setmana es jugava el lideratge amb l’UPB Gandia, guanyant els ontinyentins per 62-52. El cadet masculí Kapitalia tancava així la primera volta com a líders i sense conèixer la derrota. Aquest dissabte, a les 10.45 hores, iniciaran la segona volta de la primera fase de la competició visitant al CB Sueca.

  Des de l’Ontinyent Club de Bàsquet volem destacar el treball d’aquests dos equips i felicitar-los pels resultats que estan aconseguint. Encara queda molta temporada per davant, però estem segurs que continuaran esforçant-se al màxim i gaudint del bàsquet. Si compleixen eixos dos objectius, l’èxit està assegurat. Els jugadors d’aquests dos equips són la prova que garanteix que el futur del bàsquet a Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -