20/06/2024 - 23:30
Més

  El Martínez Valls ja està dins de la Fase Classificatòria

  Altres notícies

  El Club Martínez Valls Bàsket aconseguia el seu pas a la Fase Classificatòria el passat diumenge després de guanyar al MUTXAMEL i a una jornada que finalitze la Fase Regular. Amb aquesta victòria, l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet reafirmava el seu lideratge a la classificació i s’assegurava mínim una segona posició, en cas que no guanyaren el pròxim dissabte al PICANYA BÀSQUET, en l’última jornada d’aquesta fase. 

  Els d’Ontinyent viatjaven fins a Mutxamel i disputaven un partit decisiu en el qual van arribar a estar 15 punts per davall del marcador i al descans perdent d’11 punts. La bona reacció de l’equip va fer possible remuntar i finalitzar el partit amb un resultat de 71-73, aconseguint la classificació matemàtica per a la pròxima fase. 

  L’entrenador de l’ESET ONTINET, Nico Sánchez, explica que “encara que ens hem assegurat una segona posició no podem relaxar-nos de cara al partit del pròxim dissabte, ja que amb una victòria més passaríem com a líders de grup i amb més avantatge en aquesta nova etapa de la competició”.

  D’aquesta manera, la Fase Regular finalitzarà el pròxim dissabte, a partir de les 19:30 hores, al Poliesportiu d’Ontinyent amb l’enfrontament de l’ESET ONTINET-PICANYA BÀSQUET. Una vegada acabada aquesta fase, començarà una altra, dividida en dos grups amb 4 equips cadascú, en la qual es disputaran 6 partits més. Els equips de cada grup que queden en primera i segona posició passaran a la Fase Final, en la qual ja es decidirà que equip aconsegueix ascendir a la Lliga EBA.

  “L’equip ha fet un molt bon treball aquesta temporada. Hem aconseguit superar la marxa de tres jugadors importants, la mala ratxa que açò ens va suposar i, a més, adaptar-nos de nou a les noves incorporacions. Ara, juguem millor com a conjunt, estem més preparats i amb moltes ganes d’afrontar la Fase Classificatòria” incideix Sánchez.

  Des del Club Martínez Valls Bàsquet es fa una crida a tota l’afició per assistir aquest dissabte al Poliesportiu d’Ontinyent i donar suport a l’ESET ONTINET i gaudir del millor bàsquet de la comarca. 

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -