amic ficcions
Home > Educació > Presenten les obres de millora del CEE Vall Blanca

Presenten les obres de millora del CEE Vall Blanca

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, presentava aquest dimarts a la comunitat educativa del Col·legi d’Educació Especial Vall Blanca les obres que invertiran més 190.000 euros en l’execució de diverses millores, al marc del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat amb la col·laboració del consistori ontinyentí.

Jorge Rodríguez i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, acompanyats de l’arquitecta Silvia Pàrraga, es reunien amb la comunitat educativa del col·legi per tal de presentar les actuacions al centre construït l’any 1987, que inclouran la reforma de l’aula-taller, millores tèrmiques i de climatització i adequació d’espais exteriors. A més a més, es van replegar suggeriments i propostes que seran tingudes en compte alhora d’executar les diverses millores previstes.

Segons es detalla al projecte de l’obra, s’actuarà en un dels edificis del conjunt, en concret, el de Serveis Generals, connectat al volum principal mitjançant un porxo.  En el costat nord de l’edificació, es troben dues estades, “Personal” i “Quart de rentada i planxa” que es pretenen transformar en una única per a donar-li un ús de “Aula-Taller de cuina” i donar-li accés directe a l’exterior. La intervenció, consistirà en la demolició de l’espai intermedi que separa aquestes dues estades, adaptant les instal·lacions existents a la nova disposició, i convertir la finestra situada en l’accés nord, en una porta d’eixida directa a l’exterior. Per a poder fer aquesta transformació, serà necessari climatizar aquesta sala d’acord al seu nou ús, per a proveir les demandes de refrigeració, calefacció i ventilació. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Joves de l’Institut d’Albaida construeixen drons socials

El Projecte Educatiu “La Fira Aèria” es desenvolupa per tercer any consecutiu en l'Institut d'Albaida i conclourà al maig amb un gran esdeveniment en la Universitat de València