30/05/2024 - 14:55
Més

  Presenten les obres de millora del CEE Vall Blanca

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, presentava aquest dimarts a la comunitat educativa del Col·legi d’Educació Especial Vall Blanca les obres que invertiran més 190.000 euros en l’execució de diverses millores, al marc del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat amb la col·laboració del consistori ontinyentí.

  Jorge Rodríguez i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, acompanyats de l’arquitecta Silvia Pàrraga, es reunien amb la comunitat educativa del col·legi per tal de presentar les actuacions al centre construït l’any 1987, que inclouran la reforma de l’aula-taller, millores tèrmiques i de climatització i adequació d’espais exteriors. A més a més, es van replegar suggeriments i propostes que seran tingudes en compte alhora d’executar les diverses millores previstes.

  Segons es detalla al projecte de l’obra, s’actuarà en un dels edificis del conjunt, en concret, el de Serveis Generals, connectat al volum principal mitjançant un porxo.  En el costat nord de l’edificació, es troben dues estades, “Personal” i “Quart de rentada i planxa” que es pretenen transformar en una única per a donar-li un ús de “Aula-Taller de cuina” i donar-li accés directe a l’exterior. La intervenció, consistirà en la demolició de l’espai intermedi que separa aquestes dues estades, adaptant les instal·lacions existents a la nova disposició, i convertir la finestra situada en l’accés nord, en una porta d’eixida directa a l’exterior. Per a poder fer aquesta transformació, serà necessari climatizar aquesta sala d’acord al seu nou ús, per a proveir les demandes de refrigeració, calefacció i ventilació. 

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -