30/05/2024 - 14:41
Més

  El Club Triatló Ontinyent viatja a Mallorca

  Altres notícies

  El passat cap de setmana va resultar molt intens per al club triatló Ontinyent. Fins a l’illa de Mallorca es va desplaçar el triatleta Toni Bataller, qui va participar dissabte de matí a la prova Ironman70.3. Toni va aconseguir completar amb bons ritmes els 1.900 metres de natació, 90 kilòmetres de ciclisme i finalment els 21 kilòmetres (equivalent a mitja marató) de carrera a peu.

  Dissabte de vesprada era el torn dels més menuts del club, les xiquetes i xiquets de l’Escola de Triatló d’Ontinyent. 11 xiquetes i 5 xiquetes van participar a l’aquatló escolar de Benifaió: Andreu Bataller en categoria cadet, Ana Maria Candrea, Hèctor Tolsà, David Torró, Enrique Torras i Borja Gandia en categoria infantil, Mireia Albero, Marc Sanz, Pau Ferrero, Raul Revert i Gabriel Candrea en categoria aleví i Ainhoa Montesinos, Laia Minguet, Iris Senabre, Hugo Penadés i Jaume Gironés en categoria benjamí.

  David Torró i Ainhoa Montesinos va ser tercers a la seua categoria, mentre que Miria Albero també va aconseguir pujar al pòdium com a segona classificada en categoria Aleví.

  Diumenge de matí Alicia Llopis tenia també una cita amb el triatló d’Oropesa. Alicia va ser a primera classificada del seu grup d’edat, el que li va permetre pujar al més alt del podi en aquesta prova disputada en la modalitat de distància olímpica.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -