29/11/2023 - 3:14
Més

  El Club Martínez Valls Bàsquet recaptarà fons per a l’associació ‘El Somni de Laia’

  Altres notícies

  Laia Nadal Martínez és una xiqueta ontinyentina de 4 anys amb síndrome d’Angelman. Per tal de visibilitzar aquesta condició i de donar resposta a les necessitats que aquesta comporta, naixia l’associació ‘El Somni de Laia’. Concretament, serà a aquesta entitat a la qual es destinarà tota la recaptació del tradicional partit benèfic del Club Martínez Valls Bàsquet.

  L’esdeveniment tindrà lloc durant el pròxim encontre de l’Eset Ontinet masculí a casa. El 18 de desembre, el primer equip del club ontinyentí s’enfrontarà, en la jornada 12 de la Lliga EBA, al Servigroup Benidorm.

  La jornada festiva, solidària i esportiva donarà inici a les 17.00 hores, amb la celebració de la presentació de tots els equips que formen el Club Martínez Valls Bàsquet per a la temporada 2022/2023. A les 19.00 hores, començarà el partit, que serà l’últim abans del descans nadalenc.

  L’entrada consistirà en un donatiu de 2 euros, que aniran íntegrament destinats a l’associació ‘El Somni de Laia’. Amb cada entrada s’obtindrà una participació per a una rifa, que es durà a terme en el descans de l’encontre i que sortejarà diversos detalls oferits per Foto Flash, Casa Vicent i Salva Peluqueros. A més a més, la rifa també inclourà altres sorpreses que aniran desvetllant-se a través de les xarxes socials del club en els pròxims dies. Cal destacar que també estarà present el grup de cheerleaders del centre de dansa Ópera.

  Les entrades es podran obtenir a través dels entrenadors del club, escrivint un missatge privat en el perfil de Facebook o Instagram del Martínez Valls Bàsquet o en el mateix pavelló Fernando Rubio el dia de l’encontre.

  La síndrome d’Angelman

  La síndrome d’Angelman és un trastorn neurològic d’origen genètic provocat per la pèrdua de la funció d’un sol gen: l’UBE3A. Aquest gen es troba en el cromosoma 15 i està silenciat. La seua activitat és fonamental per al control de la parla, el moviment i l’aprenentatge.

  En el seu dia a dia, Laia necessita acudir a fisioteràpia, logopèdia, teràpia funcional o pedagogia terapèutica, entre altres.
  L’associació ‘El Somni de Laia’ naix amb l’objectiu de donar visibilitat a la síndrome d’Angelman, recaptar fons per a la investigació de la seua cura a través de donacions a FAST (Foundation Angelman Syndrome Therapeutics) i poder millorar la qualitat de vida de Laia finançant les multiteràpies privades a les que acudeix.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -