El Club de Natació Ontinyent continua amb les competicions

0

La pandèmia no esta impedint que els nadadors pugen seguir participant amb les competicions. Així el passat dissabte 14 de novembre les categories més menudes del Club de Natació Ontinyent varen participar en la 1ª Jornada dels jocs esportius a Xàtiva . Els benjamins nadaren 50 m lliure i 50 m braça ; van obtenir les seues primeres marques en aquestes distàncies. A més a més,  els alevins participaren als 100 m lliures, 100 m braça i relleus 4x100m estils, on van baixar els temps a la majoria d’aquestes proves.

Aquesta competició és la primera que els nadadors han realitzat sense els entrenaments a la piscina coberta d’Ontinyent. La qual esta tancada a hores d’ara per la pandèmia. El club destaca la dificultat per continuar amb la preparació dels esportistes sense la disponibilitat de la piscina des del dia 6 de novembre; les opcions són limitades com que la situació afecta de la mateixa manera,  a les restants instal·lacions esportives dels pobles del voltant. No obstant això, els acords amb la piscina Gasaqui en Aielo de Malferit i l’Alqueria d’Asnar els permet continuar amb els entrenaments, amb horaris i rutines diferents a les setmanes anteriors.

Des del club demanen fer un esforç conjunt per facilitar l’activitat a l’aigua dels membres del club; la situació és complicada i requereix prendre decisions de manera continuada. També apel·len per la prudència a l’hora d’avaluar l’esforç de l’Ajuntament d’Ontinyent amb els clubs, la junta i el cos tècnic.

Publicitat