21/07/2024 - 0:11
Més

  Arranca amb música i diversió la Pool Party a la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida amb els municipis de la comarca han organitzat per aquest estiu una iniciativa plena de música, esport i diversió que porta per lema: Pool Party 2014: sport, music and food.

  El president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, Juan Puchades, ha remarcat: “es tracta d’una iniciativa turística amb gran dosis d’esport, música, diversió i gastronomia que recorrerà 14 localitats de la comarca”. “Així, durant 9 caps de setmana i fins el 30 d’agost es realitzaran 14 sessions d’ Aquafitness en les piscines municipals que finalitzaran amb una tapa més consumició” ha conclòs el president.

  Durant les jornades de Pool Party es realitzaran sessions d’1h 30 min d’aquafitness al preu de 3€. El preu inclou: l’accés a la piscina (de 19 a 20:30h), les monitores, l’aquafitness, la música, el material i l’assegurança. A la finalització de l’activitat esportiva els participants podran gaudir de la tapa que varia segon el municipi. D’aquesta forma els assistents podran realitzar de forma lliure les dos activitats o una d’elles sense cap compromís, realitzar l’Aquafitness al preu de 3€ i/o consumir la tapa al preu de 2€ al bar o restaurant corresponent.

  El passat divendres 20 de juny, al municipi de Bellús es va encetar la Pool Party 2014: sport, music and food. Un grup de esportistes es van reunir a la piscina municipal de Bellús i van realitzar el aquafitness amb un gran equip de música i van finalitzar amb una exquisida tapa gastronòmica que consistia en un kit kat de Bellús, basat en una suculenta degustació de coques caseres i refresc per a tots els assistents.

  L’alcaldessa de la població, Susana Navarro, va donar la benvinguda i va matisar:” es tracta d’una iniciativa molt divertida que cal tornar a repetir al municipi de Bellús” va afegir:” el proper dissabte 12 de juliol tornarem a realitzar el pool party a Bellús”.

  De la mateixa manera també s’ha pronunciat Ontinyent, la capital de la comarca on es realitzarà el proper 19 de juliol la Pool Party, a les 18h, coincidint amb les 24 hores esportives.

  La gran acceptació i innovació per part del municipi ha despertat l’interes en repetir l’activitat, així doncs, s’ha instaurant una nova sessió a Bellús que es celebrarà el proper 12 de juliol a les 12 del migdia.

  La següent cita serà a Benissoda el 27 de juny, a les 19h, on realitzarem l’aquafitness i gaudirem de tapa “Summer picnic”. Les classes seran realitzades per Paloma Gandia i Begoña Muñoz, dos monitores e instructores altament qualificades, avalades per l’escola de Ballet Masters d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -