Cursos de socorrista acuàtic i utilització de desfibril•lador a la piscina coberta d’Ontinyent

Ontinyent acollirà durant els mesos de novembre i desembre dos curs de socorrista acuàtic i d’utilització de desfibril•lador (DESA), reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. El primer dels cursos habilita per treballar a piscines, platges, hotels o urbanitzacions privades, mentre que el segon capacita per a l’ús d’uns dispositius presents també en aeroports, centres comercials o estadis.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla destacava que els cursos “són molt interessant perquè tenen molta eixida laboral”, a més a més “a preus assequibles, 375 euros el de socorrista i 120 el de desfibril•lador, i amb descomptes addicionals com els que hem aconseguit, que encara rebaixen més si cap estos preus”, assenyalava.

En aquest sentit, Daniel González, Director de l’Institut ADFOS, entitat que impartirà els cursos, explicava que aquell que s’inscriga junt a algun un amic o familiar obtindrà un 50% de descompte per a cadascú al curs de socorrista; mentre que els membres de clubs esportius d’Ontinyent tindran un preu especial de 70 euros al curs d’ús del desfibril•lador. Els qui s’inscriguen als dos cursos també comptaran amb aquest preu rebaixat en aquest darrer cas.

González, que agraïa les facilitats donades per l’Ajuntament d’Ontinyent, afegia que el curs de socorrista tindrà lloc del 24 al 28 de novembre i del 1 al 22 de desembre de dilluns a divendres de 16:00 a 21:30 hores; mentre que el de DESA serà el 23 i 24 de desembre de 16:00 a 19:30 hores. En tots dos casos tindrà lloc a la piscina coberta municipal,

Entre la formació que s’ofereix hi ha la de primers auxilis (amb especial atenció a les tècniques de reanimació cardio-pulmonar) o la preparació física per superar les proves necessàries per obtenir el títol de socorrista (natació en velocitat, amb arrastre de boia o busseig, entre d’altres). Els joves de 16 a 18 anys també es poden inscriure amb autorització paterna, i no és necessària cap titulació prèvia, podent ampliar-se la informació al e-mail dirección@adfos.es o al telèfon 654 522 954.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL reprén els encontres empresarials analitzant el nou escenari económic Post-Covid19

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida(COEVAL) ha représ, després de la finalització de l’estat …