11/12/2023 - 10:38
Més

  Millores al mercat municipal d’Ontinyent per valor de 40.000€

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat la inversió de 40.000 euros que permetrà fer més còmode el Mercat Municipal amb diverses obres i a promoure les compres a estes instal·lacions amb una nova campanya. Aquesta iniciativa, que durà per lema per lema “Com al Mercat Municipal d’Ontinyent, en cap lloc!” inclourà entre altres coses el repartiment de 5.000 fullets informatius o la disposició de cartells per la ciutat promovent la compra als 28 llocs de venda amb que conta actualment esta instal·lació municipal, i s’afegirà als sorteigs de xecs-regal de la iniciativa “Junts fem mercat” també impulsada des del consistori.

  El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, destacava que promoure les compres al Mercat de Dalt “suposa també una manera d’actuar en favor de la revitalització del centre històric i comercial, un impuls al que estem treballant des de diverses vessants, com va a ser en breu la millora de les infrastructures d’esta instal·lació de quasi 1.000 m2”, explicava. Les reformes a dur a terme a les pròximes setmanes inclou la instal·lació d’un grup electrògen per garantir el subministrament elèctric; portes automàtiques per millorar el rendiment energètic dels aparells de climatització; la dotació d’un sistema de megafonia i fil musical per informar als clients de les ofertes i ambientar el mercat, o la instal·lació d’un sistema d’alarma per millorar la seguretat d’aquest espai.

  Per a finançar tant estes actuacions com la campanya de promoció comercial es compta amb una subvenció de la Direcció General de Comerç, atorgada el passat mes d’octubre gràcies als bons resultats assolits per les accions de promoció del comerç dutes a terme en la ciutat, tal com posava de relleu la pròpia Directora General de l’àrea, Silvia Ordiñaga.

  Cal recordar que la subvenció obtinguda tenia present totes les campanyes d’animació i promoció comercial realitzades a la ciutat com la referida “Junts fem mercat” i altres com ara “Fira de tendes al carrer”, “Fira de tapes i rock” o “Dissabtes divertits”, “Ontinyent al Carrer” o “Consumeix Ontinyent” entre d’altres. Joan Sanchis incidia en què “comprar i consumir a la ciutat genera activitat econòmica i llocs de treball, que és el principal objectiu d’aquest govern, i per això anem a seguir treballant en aquesta línia que ara ha reconegut la pròpia Direcció General de Comerç”, destacava el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -