17/04/2024 - 1:04

CDO arranca la temporada individuals amb 2 or, 2 plates, 3 bronzes

Aquest diumenge passat el club esportiu Ontinyent Gimnàstica Rítmica es va traslladar fins a la ciutat d’Almussafes amb 9 gimnastes del club per a competir en la fase provincial del nacional base individual.
    En la categoria prebenjamin va competir Adriana Lila que amb 7 añitos trepitja la moqueta en aquest nivell de competició realitzant un exercici de mans lliures i es classifica per a la fase autonòmica.
    En la categoria Alevin amb exercicis de corda competeix Edurne Bañuls que es proclama campiona provincial i Neus Torrent que puja a podium en 3a posició.

En la categoria infantil amb exercici de maces va competir Sara Vaello que puja a podium en 3ªposicion ( medalla de bronze) i Lara Molla que es va classificar en un quart lloc.

En la categoria cadet amb exercici de cinta:
    Karen Bañuls que s’obté un 2n lloc ( subcampiona provincial) Carolina Pla un 3r lloc ( medalla de bronze). I en la categoria sènior amb exercici de cinta: Sara Tolsá campiona pronvincial, Maria Senabre subcampiona i Martina Castelló un 4t lloc.

Les 10 gimnastes del CDO es classifiquen a la fase autonòmica que se celebrarà dissabte que ve 2 de març a la ciutat de L’alcora ( Castelló).

El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...