Castelló de Rugat s’imposa a Genovés en 1a categoria del campionat de raspall

0

Després de quatre anys sense disputar-se, el XIIIé Campionat de Raspall de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida va recuperar la 1a categoria i el trofeu es va quedar a casa, en imposar-se Castelló de Rugat a Genovés per 30 a 10 en la final disputada diumenge al trinquet d’Ontinyent que ha acollit la fase final. En 2a categoria, també disputada diumenge, Canals va guanyar Llocnou d’En Fenollet 30 a 25. Dissabte, la 4a categoria se’n va anar al Comtat ja què Planes va guanyar 30 a 5 l’equip d’Ontinyent. I en cadets, Genovés A va tombar 30 a 0 Genovés B.

El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, el regidor d’Esports d’Ontinyent, Óscar Borrell, la figura de la pilota Paco Cabanes, “el Genovés”; i representants municipals de Quatretonda, Moixent i Genovés van lliurar els trofeus als recents campions i als que ja coneixíem del cap de setmana anterior: Genovés en prebenjamins, benjamins, alevins B i infantils A; Quatretonda en infantils B i Moxient en alevins A. Queda per conèixer el campió de 3a categoria, un duel valldalbaidí que enfrontarà Benicolet i Bocairent este dissabte a els quatre de la vesprada al trinquet d’Ontinyent. La final es va haver d’ajornar per coincidir amb el mig any dels primers i les festes patronals dels segons.

El campionat va començar l’últim cap de setmana de setembre i ha comptat amb la participació de 400 jugadors, en 89 equips, de 22 municipis. Per la Vall d’Albaida han participat Castelló de Rugat, Quatretonda, Benigànim, Bèlgida, Agullent, Benicolet, Bocairent, Montaverner, Otos, Aielo de Malferit, Ontinyent, la Pobla del Duc i Llutxent; per la Costera Barxeta, Genovés, Llocnou d’En Fenollet, Canals i Moixent; i pel Comtat, Muro d’Alcoi, Cocentaina, Planes i l’Alqueria d’Asnar.

Publicitat