60 Judokes de la Comunitat Valenciana participaran a Ontinyent al Campionat Autonòmic Absolut de Jiu Jitsu

0

La ciutat es seu per segona volta consecutiva d’esta competició i acollirà també un seminari d’arbitratge en judo

Els principals judokes valencians es donaran cita aquest dissabte dia 16 de febrer a Ontinyent per participar al Campionat Autonòmic de Jiu Jitsu que acollirà la ciutat a l’antic gimnàs del seu Poliesportiu Municipal.

L’esdeveniment, organitzat per segona volta consecutiva a la ciutat la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana i el Club de Judo Fon-Do-Kan d’Ontinyent, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, reunirà al voltant de 60 esportistes jiu-jitsu roda premsa-1procedents de tota la Comunitat Valenciana, a més de 5 judokes del club local. El Regidor d’Esports, Pepe Pla, manifestava que “acollir un campionat autonòmic absolut com aquest per segona volta consecutiva és un símptoma de que la Federació està a gust amb la ciutat i amb les instal·lacions, i suposa un pas més en la nostra aposta per fer d’Ontinyent un referent esportiu treballant colze a colze amb els clubs i esportistes locals”, assenyalava.

Des del Fon-Do-Kan, Paco Cano agraïa “el recolzament que ens ha mostrat  la regidoria d’esports, que gràcies a la implicació mostrada l’any passat ha fet possible que la Federació haja pres nota i opte novament per traure de València una competició d’estes característiques que fins ara no solien eixir de la capital”.

De manera prèvia a la competició, pel matí, tindrà lloc a Ontinyent un seminari d’arbitratge que comptarà amb àrbitres de la Federació Espanyola, que acudiran a parlar al voltant de la nova normativa que regula estes competicions. En aquest encontre, els àrbitres unificaran criteris per tal que el Campionat Autonòmic siga el més just possible.

La jornada s’iniciarà a les 16:00 hores amb la comprovació del pes dels competidors, per a seguir a les 17:00 amb la competició en sí. El regidor d’Esports animava a tota la ciutadania “a vindre al Poliesportiu i participar d’aquest esport, animant als competidors i especialment als ontinyentins, que s’enfrontaran a judokes de primer nivell de l’àmbit estatal, que competiran per classificar-se per al Campionat d’Espanya”, concloïa el regidor.

Publicitat