23/03/2023 - 11:23
Més
  IniciEsports300 escolars participen al Poliesportiu d’Ontinyent a la I fase dels Jocs...

  300 escolars participen al Poliesportiu d’Ontinyent a la I fase dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

  Al voltant de 300 escolars dels centres educatius d’Ontinyent es donaren cita el passat dissabte al Poliesportiu Municipal de la ciutat per tal de participar a la I fase dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, una activitat de caràcter esportiu i educatiu, amb la qual es vol completar el programa escolar per mitjà de la pràctica de l’esport. Les xiquetes i xiquets de categories entre prebenjamí i cadet participaven en diverses categories: “multiesport” (que combina futbol, bàsquet i atletisme), futbol 7 i futbol sala.

  En l’acte de lliurament de trofeus intervenia el regidor d’Esports, Ferran Gandia, comptant-se amb la presència dels també regidors Óscar Borrell i José Antonio Calabuig Oviedo. Gandia destacava l’interès de l’activitat “per fomentar entre el jovent el companyerisme i els valors possitius que dóna l’esport. Des de la regidoria d’esports sempre apostarem i fomentarem l’esport com a referent per al creiximent del jovent i qualsevol persona”, tenint també paraules d’agraïment per als pares i mares per la seua implicació.

  Felicitació per a Sofia Rodríguez

  Aquest cap de setmana es produïa altra noticia destacada en l`àmbit esportiu locall, amb la confirmació de què la ciclista ontinyentina Sofia Rodríguez ha estat seleccionada per a la seua participació amb la Selecció Espanyola al Mundial de CX que es disputarà a la localitat neerlandesa de Hoogerheide del 3 al 5 de febrer d’enguany. Ferran Gandia felicitava la ciclista de ciclocross “per esta selecció i oportunitat històrica” i l’animava “a entrenar a conciència” per a preparar-se per a un dia “al qual tot el seu poble estarà amb ella”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit