23/03/2023 - 11:44
Més
  IniciOntinyentOntinyent mostra l’exposició “Crónicas Marcianas” a la Casa de Cultura

  Ontinyent mostra l’exposició “Crónicas Marcianas” a la Casa de Cultura

  Ontinyent mostra fins el 12 de febrer en la Casa de Cultura l’exposició “Crónicas Marcianas” de l’artista Quique Aparicio. Es tracta d’una exposició que té una finalitat solidària ja que tant la recaptació de la venta dels quadres d’Aparicio com de la venta dela catàlegs (a 2 euros) aniran destinats a la Fundación Aladina, de suport a xiquets, xiquetes i adolescents malalts de càncer i les seues families.

  L’exposició fa una reflexió al voltant dels 3 últims anys viscuts de pandèmia fent un recorregut per la història universal de l’art, des de la visió de l’autor. El regidor de Cultura Àlex Borell, qui visitava la mostra junt a l’autor acompanyat dels regidors Pepe Gandia i Imma Ibàñez, animava a la ciutadania a gaudir de la mostra i participar de la recaptació solidària.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  1 COMENTARI

  Comentaris tancats

  El més llegit