L’ajuntament d’Ontinyent va anunciar la setmana passada l’acceptació del projecte de reforma al Carrer Sant Antoni, però què opines tu? Participa a la nostra enquesta!

Aceptes la reforma de Sant Antoni?

View Results

Loading ... Loading ...

Gal·leria d’imatges del projecte de reforma al Barri de Sant Antoni d’Ontinyent

3 COMENTARIS

  1. Crec que hi ha massa elements arquitectonics que no deixaran desenvolupar actes tan tradicionals pal barri com la dansada… Encara que la festa pot evolucionar pero crec que hi ha coses… Que son part fonamental de la nostra identitat de poble… Crec que els espais mes oberts hui per hui poden donar mes llibertat… Em pareix tot bona idea pero segons la meua opinió sobren elements

  2. No estoy de acuerdo en ciertas cosas,por ejemplo
    Que hacemos con todos los vehiculos(aparcamientos)se respetara los aparcamientos para son de los residentes y vecinos de las calles de los alrededores (santa ana,capellans,aurora,santa faz,etc,etc)?
    Se hara la pre-instalacion para la fibra optica para tener Internet?

  3. M’ encanta l’ idea de que es vullga mantindre el barri i donarli un gran valor, pero la gent necessitem un lloc per a aparcar, fer un aparcament subterrani que la gent de fora page tipo zona blava i la gent del barri pugerem pagar una cuota al mes per poder deixar el cotxe seria una maravilla. Se que implica una gran construccio pero a la llarga valdria la pena.

Comentaris tancats