13/07/2024 - 12:36
Més

  Un expert en comerç electrònic promou les actituds emprenedores a l’alumnat de l’IES l’Estació

  Altres notícies

  L’IES l’Estació ha rebut aquest mes de novembre la visita de l’empresari autònom Luis Cambra, emprenedor en el món del comerç electrònic i especialista en la creació i administració de negocis online, qui oferí a l’alumnat de segon curs del Cicle formatiu de DAW una conferència sobre com muntar eficientment la teua pròpia empresa virtual. “No hi ha prou amb desenvolupar aplicacions web”, assegura la professora Yolanda Monerris, “cal tindre també un esperit decidit i resolt que permeta als estudiants una sortida laboral alternativa a les empreses de pràctiques”.

  Luis Cambra, exalumne de l’IES l’Estació, és especialista en Prestashop, una ferramenta que facilita als programadors de webs la creació, el disseny i el manteniment de tendes virtuals. La seua xerrada, impartida junt amb dos companys de feina, es converteix, així, en un referent per als futurs professionals del sector. “Aquest enfocament real a classe”, apunta Monerris, “fa que els alumnes es plantegen com constituir una empresa partint d’una idea de negoci, on es treballen tots els aspectes necessaris a fi de materialitzar el projecte”.

  Cambra, vertadera autoritat en la matèria, no sols acumula una àmplia i completa experiència laboral en aquest camp, sinó que també compta amb clients de renom, com Bodegas Iniesta, que utilitzen el e-commerce com a tàctica de venda. Fins i tot la seua contribució a la comunitat mundial de programadors de Prestashop ha provocat que haja estat nomenat ambaixador valencià d’aquesta tecnologia web que possibilita als usuaris prosperar en un mercat altament competiu. Luis Cambra disposa, a més, del seu canal de YouTube, on explica a través de vídeos senzills i directes els avantatges del Prestashop.

  Sens dubte, gràcies a aquesta conferència l’alumnat de 2n de DAW ha assolit nous coneixements al voltant d’un software avantguardista que, segons els experts, ajuda a augmentar el volum de vendes, garantint la màxima visibilitat.

  Font: IES l’Estació d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -