25/06/2022 - 12:54
IniciDestacatQuinze dies de tancaments en el CEIP Bonavista

Quinze dies de tancaments en el CEIP Bonavista

Més de 120 persones es van tancar divendres passat dia 4, al CEIP Bonavista d’Ontinyent, reivindicant una educació pública per a tots.

Després de conèixer-se el passat mes de març el llistat publicat per la Conselleria d´Educació de supressió de més de 150 aules tancament bonavistad’educació pública, l´AMPA del CEIP Bonavista, entre uns altres dels molts afectats, va prendre la determinació de tancar-se en el centre com a mètode de protesta i reivindicació demanant el dret de decisió dels pares dels alumnes d’aquest curs escolar, que puguen optar a les mateixes places que el curs anterior, i no a la reducció única i exclusivament de les escoles públiques.

Aquesta posició per part de l´AMPA, està sent secundada massivament, s’han organitzat unes sèries d’activitats, per donar a conèixer la problemàtica, estat actual i possibles solucions, entre les famílies, usuaris i veïns del barri.

Han passat pel centre, polítics com Joan Baldoví, diputat nacional, o Ignacio Blanco diputat en les corts valencianes així com diversos partits i càrrecs polítics dins de la nostra política local entre ells l´alcalde Jorge Rodríguez. També el sector de les arts  ha mostrat el seu suport: i ens van visitar el Gran Jordiet, amb la seua amiga Susana, presentant el seu nou espectacle “Susana i Jo”, Músics de la talla de Jesús Barranco, Andreu Valor i Robi Molla, i la presentació de la nova gira de Pep Gimeno “El botifarra” que es va fer en el nostre centre.

S’han establert els divendres com el dia en el qual els fills poden acompanyar als seus pares, i es preparen activitats especials per a ells, la primera a sumar-se va ser Almudena Francés, que juntament amb la maleta d´Anacleta, va agradar a grans i menuts. Aquesta setmana ens han deleitat el grup de Teatre Buffo, que al costat de l´assemblea de Joves Meruts, han apropat una mica més el món de les titelles al centre. També, arriben suports, i visiten diferents AMPAS, tant d’Ontinyent (Lluís Vives, Carmelo Ripoll, Martínez Valls, IES Pou Clar, IES l’Estació i IES Jaume I) com de fora (Ciutat de Cremona)

Comença la tercera setmana i enrere queden les 14 nits tancats pel que sens dubte és el dret de poder decidir on estudiaran els teus fills. Les activitats, xerrades, ponències i altres ja estan preparades per a una setmana més al centre.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents