El soterrament d’Oscar serà aquesta vesprada a les 16:30

0

El soterrament del jugador de futbol Óscar Martínez tindrà lloc aquesta vesprada de dimarts a les 16:30 a la població d’Aielo de Malferit, on tots els veïns, amics, equips, aficionats, ciutadans en general li diràn l’últim adeu.

La mort del jove de 17 anys, Óscar Martínez, jugador del Juvenil B de la FEBO, mentre disputava un encontre diumenge a migdia, ha commocionat a la població d’Aielo de Malferit, ja que Óscar era uns dels dos únics festers per a les properes festes de la població d’aquest any 2014. Una tràgica notícia que ha deixat als veïns i veïnes, i a tot el món de l’esport en estat de xoc.

Durant la vesprada d’ahir dilluns, l’Ontinyent C.F. li va concedir l’ingsignia de plata al jugador del juvenil B de la FEBO, la insígnia de “plata” de l’Ontinyent Club de Futbol al mèrit esportiu a títol pòstum. El club, amb el permís de la família, està valorant conjuntament amb la Fundació Esport Base retre-li homenatge en els prolegòmens de l’encontre entre Ontinyent i Prat que es disputarà el proper diumenge a les 17:00.

 

Publicitat