Prop de 400 persones demanen formar-se al proper curs de l’Escola Oficial d’Idiomes a Ontinyent

0

Un total de 392 persones han sol·licitar cursar alemany, francès, anglès i valencià en algun dels nivells ofertats a l’EOI d’Ontinyent al proper curs 2020/2021. És una de les dades que s’han exposat a l’encontre que mantenien aquest dilluns l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, amb Mariola Aparicio Cortés, directora de l’EOI Xàtiva, Ontinyent i Aiora, i Maria Minsut, cap d’estudis, per tractar diversos temes.

A l’encontre, Jorge Rodríguez donava el seu suport a l’equip de professionals de l’EOI “per tota la tasca realitzada durant el confinament, que ha permès a l’alumnat finalitzar el curs i continuar aprenent en unes circumstàncies especials com les que estem encara vivint”, manifestava. Quant a la preinscripció d’alumnat per al proper curs, Óscar Borrell explicava que la xifra “mostra l’interès dels ontinyentins i ontinyentines per continuar aprenent idiomes, que són peça clau en la nostra aposta per l’educació i la formació”, assenyalava. Per la seua banda, directora destacava la predisposició i la cooperació de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Ontinyent en totes les demandes i necessitats per a l’aulari de la ciutat amb una gran coordinació per part de la cap d’estudis Maria Minsut.

En la reunió, a més de conèixer de primera mà les primeres valoracions del període d’admissió per al proper curs i donar suport i agrair a l’equip professional de l’EOI per la seua tasca, es va parlar de la proposta llançada per la Direcció General de Política Lingüística sobre la nova seu a Ontinyent de l’EOI, i agraïa la predisposició de totes dues parts de seguir treballant conjuntament per al futur de l’ensenyament d’idiomes a la ciutat.

Publicitat