Prop de 400 persones demanen formar-se al proper curs de l’Escola Oficial d’Idiomes a Ontinyent

Un total de 392 persones han sol·licitar cursar alemany, francès, anglès i valencià en algun dels nivells ofertats a l’EOI d’Ontinyent al proper curs 2020/2021. És una de les dades que s’han exposat a l’encontre que mantenien aquest dilluns l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, amb Mariola Aparicio Cortés, directora de l’EOI Xàtiva, Ontinyent i Aiora, i Maria Minsut, cap d’estudis, per tractar diversos temes.

A l’encontre, Jorge Rodríguez donava el seu suport a l’equip de professionals de l’EOI “per tota la tasca realitzada durant el confinament, que ha permès a l’alumnat finalitzar el curs i continuar aprenent en unes circumstàncies especials com les que estem encara vivint”, manifestava. Quant a la preinscripció d’alumnat per al proper curs, Óscar Borrell explicava que la xifra “mostra l’interès dels ontinyentins i ontinyentines per continuar aprenent idiomes, que són peça clau en la nostra aposta per l’educació i la formació”, assenyalava. Per la seua banda, directora destacava la predisposició i la cooperació de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Ontinyent en totes les demandes i necessitats per a l’aulari de la ciutat amb una gran coordinació per part de la cap d’estudis Maria Minsut.

En la reunió, a més de conèixer de primera mà les primeres valoracions del període d’admissió per al proper curs i donar suport i agrair a l’equip professional de l’EOI per la seua tasca, es va parlar de la proposta llançada per la Direcció General de Política Lingüística sobre la nova seu a Ontinyent de l’EOI, i agraïa la predisposició de totes dues parts de seguir treballant conjuntament per al futur de l’ensenyament d’idiomes a la ciutat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …