El Palau de La Vila acull aquest dijous un tast de vins, olis i embotit dins la programació de “Majors Actius”

0

La programació de Majors Actius ha previst per aquest dijous 23 de juliol al Palau de La Vila un tast de diferents vins i olis d’Ontinyent, així com una degustació dels embotits més característics de La Vall d’Albaida. Les persones interessades es poden inscriure a l’Oficina de Turisme.

El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, destacava que “l’objectiu d’aquestes activitats era recompensar el gran esforç que els i les nostres majors han realitzat durant la pandèmia. Han sigut un dels sectors més afectats i volíem que comptarem amb activitats per recuperar la normalitat”. Cal recordar que junt a aquesta activitat també han tingut lloc dos rutes turístiques on les persones participants van descobrir la història dels avantpassats i van gaudir de racons plens de biodiversitat a Ontinyent.

La programació d’activitats d’estiu de Majors Actius conclourà el pròxim 1 d’agost amb el concert “Al Fin Juntos”, un tribut als cantants Nino Bravo i Rocío Jurado a la Glorieta amb un aforament màxim de 300 persones. Per participar en aquesta activitat, caldrà telefonar al 67453038. Tant en el tast d’aquest dijous com en el concert del proper 1 d’agost, serà obligatori l’ús de la mascareta així com seguir totes les mesures sanitàries.