11/08/2022 - 16:58
IniciCulturaMúsica i dansaLa “Nit Gran” d'Ontinyent inclourà com a novetat un sopar a preu...

La “Nit Gran” d’Ontinyent inclourà com a novetat un sopar a preu reduït amb música dels 60 i 70

Les persones majors d’Ontinyent gaudiran en festes d’una “Nit Gran” al Parc de la Glorieta amb música dels 60 als 80 i opció a sopar a preu reduit. El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, i la regidora de Festes, Àngels Muñoz, explicaven que la novetat del sopar “va a ser un bon complement a les actuacions musicals per a la gent gran al parc de la Glorieta el dimarts de la Setmana Gran de festes”, atenent una demanda del públic d’anys anteriors “per tal de poder gaudir millor d’una vesprada i nit de música que pot allargar-se vàries hores”.

En concret, des de les 19:30 hores del dimarts 23 d’agost i fins ben entrada la mitjanit es succeïran les actuacions dels grups Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos i Élites, provinents d’Ontinyent, La Vall d’Albaida i el Comtat. El públic asistent comptarà amb cadires per a les quals no cal reserva prèvia, i al voltant de les 21 :30 hores es farà la pausa per a sopar, després de la qual es reprendrà la festa esta volta amb ball.

Els tickets per al sopar es podran aconseguir al CIM de Sant Rafel fins al dia 12 d’agost en horari de 10:00 a 13:00 hores, sent necesari posteriorment pagar els 5 euros en una entitat bancària o bé a través de la web municipal, tal com s’indicarà a la replegada del ticket. Una persona podrà replegar diversos tickets, però haurà de poder aportar les dades de les persones per a les quals els replega (DNI, nom, cognoms i adreça). El sopar inclourà begudes i entrepà, es lliurarà en bosses individuals i s’habilitaran taules per a major comoditat de les persones asistents.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents