13/07/2024 - 11:04
Més

  Projectes d’oci i cultura del CLJO per a l’estiu

  Altres notícies

  Ja s’aproxima l’estiu!, i per això, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent torna amb una programació d’activitats consolidada com una alternativa d’oci saludable i cultural per als més joves de la nostra població, durant el mes de juliol.

  Junt amb l’Ajuntament d’Ontinyent organitzen l’Escola d’Estiu Municipal “Escorcolla’m la testa!” on xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys gaudiran al col·legi Lluís Vives de 8.30h a 14h, d’activitats i dinàmiques relacionades amb el desenvolupament de la ment que els permetrà adquirir valors de respecte, cooperació, tolerància entre d’altres. Mitjançant jocs cooperatius, tallers, dinàmiques, jocs d’aigua, etc. coneixerem i desenvoluparem el nostre cervell a través de: el raonament, l’atenció, la memòria, l’orientació, el càlcul, els ritmes, l’organització i l’estratègia, el llenguatge, la lògica i la creativitat. El preu mensual d’aquesta activitat serà de 120€. No obstant això, si es fa l’ingrés abans del 6 de maig el cost es rebaixa a 110€. També, es dona la possibilitat d’elegir opcions quinzenals: de l’1 al 17 de juliol per 70€ i del 18 al 29 de juliol per 60€.

  A més, han presentat per tercer any consecutiu, Activa’t!, un projecte dirigit a joves de 12 a 16 anys, que es durà a terme en diferents localitzacions de la ciutat. Aquest programa es divideix en 5 blocs temàtics per tal de fer partícips als joves d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives a través de tallers, grans jocs d’orientació, esports, eixida a la platja, dinàmiques de resolució de conflictes… Aquesta proposta, comptarà amb el suport de l’IVAJ.Generalitat Jove i l’Ajuntament d’Ontinyent, i el seu preu serà de 100€, amb un horari de 10h a 14h.

  Els interessats poden ampliar la informació a la seu del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent al barri de Sant Rafel (C/Joan XXIII 10 baix), al telèfon 644954432, per correu electrònic a conselljoventut@gmail.com i a la seua web www.joventutontinyent.com; o bé al departament d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent en horari de 9h a 14h i al telèfon 962918226.

  El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “volem que tota la població puga accedir a l’escola d’estiu, i per això cada any anem canviant de lloc, en diferents col·legis, per tal que el servei vaja itinerant per tota la ciutat i els seus barris”, assenyalava. Borrell recordava que, també com en edicions anteriors, el servei de menjador s’oferirà al mateix col·legi Lluis Vives. Tant ell com la regidora de Joventut, Katty Ushiña, agraïen el treball del CLJO per desenvolupar esta alternativa d’oci estival, aprofitant per felicitar Natxo Mollà, President de l’ens juvenil ontinyentí, com a membre de la Junta Directiva dels Consells de la Joventut de la Comunitat Valenciana.

  “El CLJO, com a òrgan de representació del jovent associat, té com a objectius principals dinamitzar la joventut local així com fomentar l’associacionisme i la participació juvenil, i amb aquestes propostes podrem apropar-nos als més joves de la població”, afirmava Jose Albero des del Consell. A més subratllava que “el CLJO és una entitat sense ànim de lucre que no busca benefici sinó, oferir un servei de qualitat a la mà de tots els joves i famílies. Per això, un objectiu prioritari d’aquestes activitats és fomentar l’ocupació jove i, amb “Activa’t” i “Escorcolla’m la testa!”, es dona l’oportunitat d’augmentar l’experiència laboral de molts joves, mitjançant la creació d’una borsa de treball pròpia, millorant les condicions laborals de la figura professional del monitor/a d’activitats en el temps lliure.

  La tècnica del CLJO, Nati Anaya explicava que a partir del 18 d’abril fins al 12 de maig es poden entregar els currículums per a la borsa de treball a la seu del CLJO en el següent horari: dilluns i dimecres de 9.30h a 14h i totes les vesprades de 16.30h a 20.30h (divendres fins a les 19h), o bé via correu electrònic a conselljoventut@gmail.com.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -